Traian şi blondina de lângă el fac furori pe internet. Fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" este schimbat radical

Traian, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", este schimbat de când a părăsit competiţia de la Antena 1. A uitat-o pe Corina, dar tot în braţele unei blonde a găsit alinare.

Pus la patru ace şi extrem de aranjat, Traian radiază de bucurie lângă femeia de lângă el. Prietenii săi virtuali l-au felicitat pentru noua sa achiziţie şi i-au spus fostului concurent cât de bine arată împreună. "Sunteţi foarte frumoşi", a scris un internaut.

Şi la capitolul look, fostul concurent a făcut schimbări notabile. Acum poartă barbă, iar frizura este mereu la dungă, semn că îi prieşte viaţa de afară.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Relația Adrianei cu Valentin, în pericol la ”Mireasă pentru fiul meu”?: ”Am văzut că surâde în colțul gurii de fiecare dată când el vorbește”

Hormonul bate neuronul! Concurenții de la ”Mireasă pentru fiul meu”, pentru prima dată la sexolog: ”Ei au făcut deja sex în competiție”

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro