A fugit din țară să uite de pierderea mamei, însă nu poate trece peste. Lora, mesaj plin de durere pe internet. ”Am plecat să nu mai doară”

+3 click pentru
galerie

A fugit din țară să uite de pierderea mamei, însă nu poate trece peste. Lora, mesaj plin de durere pe internet. ”Am plecat să nu mai doară” © instagram

În urmă cu doar câteva luni, Lora a trecut prin cele mai grele clipe din viața sa. Mama ei a piedut lupta cu viața după ce a îndurat ani buni o boală nemiloasă. Cântăreața nu poate accepta că mama sa nu mai este, iar aceasta a încercat să uite de tristețe mergând în vacanță! 

Lora traversează o perioadă dificilă în viața sa după ce mama ei s-a stins în urmă cu doar câteva luni. De atunci totul s-a schimbat, iar vedeta nu poate accepta că cea care i-a fost mai tot timpul alături nu se mai află acum lângă ea să o protejeze.

În plină pandemie de coronavirus în țara noastră, cântăreața a încercat să uite de problemele vieții cotidine, să uite de ceea ce s-a întâmplat în viața în ultimele luni și să se relaxeze departe de România, în Bali.

Din păcate lucrurile nu stau chiar așa, și dacă vedeta s-a fotografiat în cele mai exotice locuri, asta nu înseamnă că este fericită. 

Lora a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu mama ei, dar și un mesaj prin care se citește durerea pe care o simte în aceste momente: ”Tot ce îmi doresc e să te pot suna, mama. Să văd inimioara de la tine la postările mele să îmi spui că totul va fi bine. Am plecat să nu mai doară, să mă rătăcesc în Raiul care sper că seamănă cu locul în care eşti tu acum..măcar la peisaje. Încerc să fiu optimistă şi să imortalizez momentele în care sunt bine. Lumea doare acum mama. Toată lumea. Dacă aş fi putut să stau în casă ca tu să fii acum lângă mine..”, a scris Lora pe pagina sa de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro