A negat vehement că s-a operat, dar adevărul este altul. Ce intervenţii estetice are Viorica Dăncilă

+3 click pentru
galerie

A negat vehement că s-a operat, dar adevărul este altul. Ce intervenţii estetice are Viorica Dăncilă © Facebook

Mulţi au remarcat, în ultima vreme, o îmbunătăţire a tenului Vioricăi Dăncilă, astfel că s-au gândit că s-a operat. Reacţia ei a fost una vehementă, negând acest lucru, dar adevărul este cu totul şi cu totul altul.

Ce operaţii estetice are Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a atras atenţia, prima dată, în luna august, atunci când Viorica Dăncilă ar fi ajuns pe mâinile medicilor. Acest lucru se întâmpla chiar la începutul campaniei electorale, când aceasta voia să devină preşedintele României. Apropiaţii au împărtăşit mai multe zvonuri despre aceasta la acea vreme, spunând că Viorica Dăncilă şi-a corectat buzele, şi-a ridicat pomeţii şi şi-a făcut injecţii împotriva ridurilor.

Un argument solid în ceea ce priveşte intervenţiile estetice la care a fost supusă a fost faptul că Viorica Dăncilă a lipsit de la o întâlnire extrem de importantă pe care o avea, absenţa sa ridicând multe semne de întrebare. Ulterior, Viorica Dăncilă a fost întrebată despre acest lucru, însă cu siguranţă în glas a negat.

„Doamne ferește! Nimic. Absolut nimic. Vă garantez. Mă aștept la tot felul de acuzații, dar ar fi incorect să vii cu astfel de lucruri și să nu le poți demonstra”, a spus aceasta, potrivit Iași1.ro.

Chiar dacă Viorica Dăncilă nu a vrut să recunoască nimic, vrând să lase de înţeles că totul se datorează mamei natură, ei bine, apropiaţii subliniază fără să stea pe gânduri că adevărul este altul, iar Viorica Dăncilă a făcut câteva drumuri la cabinetul medicului estetician.

„A lucrat clar la întinderea pielii, prin astfel de procedură, destul de simplă, dar eficientă. Și-a ridicat și pomeții și a făcut injecții pentru ridurile de la ochi și frunte, drept dovadă, se observă clar că nu are riduri de expresie deloc, este totul impecabil”, au spus apropiații Vioricăi Dăncilă, potrivit știri24.biz.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro