A scăpat de lacrimi și suferință! Claudia Pătrășcanu, schimbare radicală de look, după despărțirea de Bădălău

+3 click pentru
galerie

A scăpat de lacrimi și suferință! Claudia Pătrășcanu, schimbare radicală de look, după despărțirea de Bădălău © Instagram

În ultima perioadă, starea Claudiei Pătrășcanu nu a fost una tocmai bună, trecând prin momente grele după despărțirea de Gabi Bădălău. Cu toate acestea, artista începe să-și revină. Drept urmare, a decis că este momentul pentru o schimbare de look! 

Claudia Pătrășcanu este una dintre cele mai bune voci de la noi din țară. Cu toate că are succes și se bucură de o viață profesională așa cum și-a dorit dintotdeauna, pe plan personal, lucrurile nu au fost mereu roz. Despărțirea de Gabi Bădălău a reprezentant unul dintre cele mai grele momente din viața brunetei, suferind foarte mult după cele întâmplate.

Cu toate acestea, nu s-a lăsat pradă durerii și a continuat să lupte. Este foarte activă pe contul de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Ei bine, asta a făcut și acum, când a postat la InstaStory un filmuleț prin care a reușit să surprindă plăcut pe toată lumea.

Vedeta și-a făcut breton! Chiar așa. Claudia Pătrășcanu a descis că este momentul de o nouă schimbare în viața ei, așa că, a ales să-și schimbe look-ul. Doar știți celebra zicală: "O femeie care își taie părul este pe cale să-și schimbe viața". Nu știm sigur dacă este o perucă sau dacă frumoasa bruneta a ales să se tundă, însă îi stă foarte bine! 

Ce decizie a luat în privința copiilor

S-a declarat dintotdeauna o femeie independentă și se ocupă în totalitate de cei mici, având grijă să nu le lipsească nimic. Drept urmare, din cauza faptului că nu vrea să plătească pensie alimentară, bruneta i-a transmis fostului soț că este pregătită oricând să-și treacă copiii pe numele ei. 

"În continuare vă spun că nu am așteptări de la nimeni, mi-am achiziționat singură o mașină, m-am mutat singură înapoi în București, am făcut singură demersurile că și copiii să urmeze o grădiniță, mă ocup singură de activitățile pentru vârsta lor! Amiabil, tatăl lor și-ar dori să nu participe la nicio cheltuială pentru copiii lui... ca urmare, să renunțe la statutul de tatăl lor, sunt pregătită oricând să nu-i mai cheme “BĂDĂLĂU”, vor avea și mamă și tată în CLAUDIA PĂTRĂȘCANU și atunci nu vor mai avea nevoie de nicio pensie alimentară.", a scris ea pe contul de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro