Claudia Pătrășcanu, decizie radicală în privința copiilor! "Sunt pregătită oricând să nu-i mai cheme BĂDĂLĂU"

+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrășcanu, decizie radicală în privința copiilor! "Sunt pregătită oricând să nu-i mai cheme BĂDĂLĂU" © Instagram

Conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare să nu se mai termine. Artista s-a săturat de întreaga situație și a pus piciorul în prag. Copiii cântăreței vor renunța la numele tatălui! 

De necrezut cât de departe s-a ajuns în conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și fostul soț. Când toată lumea credea că lucrurile vor intra pe un făgaș normal, iar certurile și problemele vor fi date trecutului, artista vine cu o decizie bombă.

După ce aseară a postat pe contul de Instagram un mesaj prin care a spus că și-ar fi dorit ca cei mici să nu fie implicați în scandal, dar și că fostul soț o amenință prin mesaje, Claudia a șocat din nou pe toată lumea prin postarea făcută dis de dimineață.

Vedeta și-a cerut scuze pentru faptul că-și expune problemele în mediul online, însă consideră că este principala modalitate de protecție asupra copiilor ei. Și cum s-a săturat de toate speculațiile care i se aduc, bruneta a decis că este momentul să dea cărțile pe față.

A povestit cum bunicii copiilor (părinții lui Gabi Bădălău), nu au fost niciodată încântați de prezența celor mici, ba chiar nu i-au căutat deloc în cele zece luni, cât despre sprijin, nici nu se pune vorba. 

"Pentru toți cititorii mei care sunt deranjați că-mi expun problemele de familie pe rețelele de socializare și media... rog iertare, nu mi-aș fi dorit s-o fac, dar voi dezvălui tot timpul TOT pentru protecția mea și a copiilor mei, de influența și amenințările tatălui lor. Pentru soțul meu și familia lui, cale amiabilă ar însemna să tac și să renunț eu lacopiii mei... NICIODATĂ, precizez că bunicii nu i-au căutat niciodată pe copii în cele 10 luni de zile, n-au fost niciun fel de sprijin pentru noi ... ba din contră, au ajuns câteva probe la mine în care bunica, mama soțului meu îi scria “Să nu vină cu nimic la copii, doar c-o jucărie de la benzinărie.", a scris ea. 

"Vor avea și mamă și tată în CLAUDIA PĂTRĂȘCANU"

Bruneta se declară o femeie independentă, susținând că de una singură și-a luat mașină și s-a mutat înapoi în Capitală. Se ocupă în totalitate de cei mici și are grijă să nu le lipsească nimic, ba chiar, din cauza faptului că nu vrea să plătească pensie alimentară, Claudia i-a transmis fostului soț că este pregătită oricând să-și treacă copiii pe numele ei. 

"În continuare vă spun că nu am așteptări de la nimeni, mi-am achiziționat singură o mașină, m-am mutat singură înapoi în București, am făcut singură demersurile că și copiii să urmeze o grădiniță, mă ocup singură de activitățile pentru vârsta lor! Amiabil, tatăl lor și-ar dori să nu participe la nicio cheltuială pentru copiii lui... ca urmare, să renunțe la statutul de tatăl lor, sunt pregătită oricând să nu-i mai cheme “BĂDĂLĂU”, vor avea și mamă și tată în CLAUDIA PĂTRĂȘCANU și atunci nu vor mai avea nevoie de nicio pensie alimentară.", a completat vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro