Alături de cine a petrecut Claudia Pătrăşcanu Ziua Îndrăgostiţilor. L-a dat uitării pe Gabi Bădălău

+3 click pentru
galerie

Alături de cine a petrecut Claudia Pătrăşcanu Ziua Îndrăgostiţilor. L-a dat uitării pe Gabi Bădălău © Instagram

Este primul an în care Claudia Pătrăşcanu nu petrece Ziua Îndrăgostiţilor alături de soţul ei, însă, nu vă faceţi griji pentru că artista nu a stat singură deloc.

Chiar dacă a decis să divorţeze, să nu vă gândiţi că Claudia Pătrăşcanu nu a avut alături de cine sta în această zi în care s-a sărbătorit iubirea. Nici pe departe. Ba chiar artista a avut parte de cea mai selectă şi mai frumoasă companie: cea a băieţeilor săi.

Artista a ţinut să împărtăşească cu fanii faptul că ziua de 14 februarie pentru ea nu reprezintă doar Ziua Îndrăgostiţilor, ci, din contră, are o valoare muuuult mai mare. Frumoasa cântăreaţă le-a povestit fanilor că această zi este extrem de importantă în viaţa ei, pentru că într-o zi de 14 februarie a fost botezat fiul ei cel mare.

''Voi îmi luminaţi viata, voi mi-ați adus atât de multe zambete și dragoste adevarata.... voi sunteți totul pentru mine și am fost atât de binecuvântata când Dumnezeu v-a trimis aici pentru mine! Pe 14 Ianuarie, Gabriel a fost botezat și am plâns de fericire! Sunteți ❤️❤️mele pentru toată viața!'', a scris Claudia Pătrăşcanu pe Instagram.

Ultimele luni au fost extrem de grele pentru Claudia Pătrăşcanu, care a decis să pună punct relaţiei cu tatăl copiilor ei. Ba chiar mai mult decât atât, frumoasa artistă a fost nevoită să dea foarte multe explicaţii despre ruptura dintre ea şi soţ.

Dar, nu-i aşa, ce nu te doboară te face mai puternic, iar Claudia Pătrăşcanu ştie foarte bine lucrul acesta. Artista s-a reapucat de muzică şi de afaceri, iar totul pare că îi merge din plin în plan profesional.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro