Bucurie mare pentru Claudia Pătrăşcanu. Fiul său cel mic împlineşte 3 ani. Mesajul emoţionant transmis de artistă

+3 click pentru
galerie

Bucurie mare pentru Claudia Pătrăşcanu. Fiul său cel mic împlineşte 3 ani. Mesajul emoţionant transmis de artistă © Instagram

Zi importantă în viaţa Claudiei Pătrăşcanu. După multe probleme prin care a trecut în ultimul timp, artista poate, în sfârşit, să zâmbească şi să se bucure, pentru că astăzi este ziua de naştere a fiului ei cel mic.

În urmă cu trei ani, Claudia Pătrăşcanu devenea o femeie împlinită după ce familia i se mărea. Nicolas venea în viaţa ei şi o învăţa, din nou, ce înseamnă iubirea adeărată. Astăzi prichindelul s-a făcut băiat în toată firea, iar mama lui este îndrăgostită iremediabil de micuţul ei.

În plus, chiar dacă problemele prin care trece odată cu divorţul de Gabi Bădălău sunt departe de a se încheia, vedeta este optimistă şi ştie că totul se va rezolva cu bine. În plus, nu de puţine ori, atât Claudia Pătrăşcanu, cât şi Gabi Bădălău au precizat că ei nu vor decât binele micuţilor.

Şi pentru că astăzi este zi importantă pentru ea, Claudia Pătrăşcanu a ţinut să împărtăşească cu toată lumea bucuria pe care o trăieşte, odată cu ziua de naştere a fiului ei cel mic.

''La mulți ani, copilul meu special și delicios!😊 Nu există dimineață să nu ne trezești cu zambetul tău de copil și faci asta de 3 ani. Vreau să aduci mereu aceste zâmbete vesele și să ai o energie nesfârşita pentru a putea cunoaște aceasta lume atât de mareee și interesanta, iar eu va voi învața lucrul cel mai greu: Sa fiți oameni!😊🙏🏻 Te iubesc, Nicolas! Te iubesc, Gabriel!❤️❤️'', este mesajul postat pe Instagram de îndrăgita artistă.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro