Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi, după ce au divorțat

+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi, după ce au divorțat © arhiva

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau au decis să o ia pe drumuri separate și fiecare să-și vadă de propria sa viață, însă ceva nu o să-i despartă niciodată. Aceștia sunt din nou împreună, dar de data aceasta de dragul copiilor lor. Acum, cei patru se bucură de vacanță, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Claudiu Pătrășcanu și Gabi Bădălau au divorțat și au decis să o ia pe drumuri separte, după ce căsnicia lor nu a mai mers. Chiar dacă mulți se așteptau ca totul să fie o glumă, mariajul lor părând unul foarte serios și în care nu ar fi existat probleme, cei doi soți nu s-au mai înțeles și au pus punct căsniciei pe care o aveau de câțiva ani.

Totuși, chiar dacă sunt două persoane libere, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau sunt din nou împreună, la Poiana Brașov, însă nu sunt singuri. Deoarece în urma mariajului pe care l-au avut, au apărut doi copii, aceștia nu vor ca cei mici să se simtă neglijați și iubiți. Pentru ca aceștia să se bucure de zăpadă, Claudia și Gabi Bădălau au plecat în stațiune, acolo unde petrec momente frumoase alături de băieții lor.

Deși e greu de crezut, Claudia Pătrășcanu a postat mai multe imagini și filmulețe pe pagina ei de socializare unei este surprinsă alături de fostul soț, dar și de cei mici. Cei 4 se bucură de zăpadă și nu se evită, iar asta se întâmplă pentru ca cei mici să se simtă în continuare iubiți de ambii părinți, la fel cum erau în urmă cu puțin timp. 

Și-a anunțat separarea printr-un mesaj

În luna august a anului trecut, Claudia Pătrășcanu și-a luat inima în dinți și a decis să spună public că mariajul ei cu Gabi Bădălău a ajuns la final. Vedeta a postat atunci un mesaj extrem de dur, prin care își acuza soțul de trădare și infidelități. 

"După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. (...) Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează!", scria atunci Claudia Pătrășcanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro