Prima reacţie a Claudiei Pătrăşcanu, după ce Gabi Bădălău a fost prins cu fosta nevastă a lui Gabi Enache. ''Există mai multe femei''

Prima reacţie a Claudiei Pătrăşcanu, după ce Gabi Bădălău a fost prins cu fosta nevastă a lui Gabi Enache. ''Există mai multe femei'' © Instagram

Claudia Pătrăşcanu a avut o primă reacţie, după ce Spynews a anunţat în exclusivitate că între soţul ei, Gabi Bădălău, şi fosta nevastă a lui Gabi Enache pare să fie ceva mai mult decât o simplă prietenie.

După ce Spynews v-a prezentat ieri detalii picante din acest caz, astăzi, Claudia Pătrăşcanu a oferite şi primele declaraţii. Artista a vorbit la Star Matinal de la Antena Stars despre posibila relaţie pe care o are soţul ei. Claudia Pătrăşcanu a părut foarte liniştită şi chiar a spus că nu o uimeşte absolut deloc, mai ales că ea ştie multe lucruri, pe care nu a vrut să le dezvăluie încă, rezumându-se la a preciza doar că există multe probe la dosar împotriva lui.

În plus, Claudia Pătrăşcanu a ţinut să puncteze că, de fapt, nu este vorba doar de o singură femeie în viaţa soţului ei, ci ar fi chiar mai multe, despre care, însă, nu a vrut să dezvăluie lucruri în plus. De asemenea, în cadrul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, frumoasa artistă a subliniat faptul că între ea şi Gabi Bădălău nu se va mai pune niciodată problema unei împăcări, iar singurul ei scop sunt copiii, cărora vrea să le dea o educaţie cât mai aleasă.

"Nu mai există cale de împăcare. Nu mă surprind aparţiile lui. Am destul de multe probe şi nu aş vrea să le divulg, le-am pus deja la dosar pentru divorţ. Nu este doar o singură apariţie cu o singură femeie. Şi înainte şi după, soţul meu nu se afişează doar cu o singură femeie, există mai multe femei. Nu mă surprinde nimic. ( n.r. această femeie). Aş vrea să nu intru foarte tare în detalii, repet, există aceste probe la dosarul de divorţ.

El nu recunoaşte nici că am fost daţi afară din casă, el nu vrea să-şi asume nimic. Ideea este că noi avem doi copii împreună şi este foarte ruşinos pentru ei şi nici nu vrea să mă gândesc ce le voi explica copiilor noştri. El a fost liber şi în timpul căsniciei", a spus Claudia Pătrăşcanu la Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro