FOTO / Gabi Bădălau nu duce lipsă de iubire, după despărțirea de Claudia Pătrășcanu. Bărbatul este înconjurat de foarte multă dragoste

+3 click pentru
galerie

FOTO / Gabi Bădălau nu duce lipsă de iubire, după despărțirea de Claudia Pătrășcanu. Bărbatul este înconjurat de foarte multă dragoste © arhiva

Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu au hotorât anul trecut să o ia pe drumuri separate și să-și vadă fiecare de viața lui, însă întodeauna vor avea un lucru comun: copiii. Bărbatul este mai tot timpul în preajma celor mici și are partea de toată dragostea lor.

Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu sunt în plin divorț, după ce anul trecut au hotărât să o ia pe drumuri separate. Despărțirea nu a fost deloc ușoară, iar fiecare dintre soț s-a atacat unul pe altul, în final neajungând la niciun sens. Cei doi nu s-au mai înteles în ultimul timp, dar chiar și așa, au petrecut ceva timp împreună de dragul micuților.

Aceștia au plecat în urmă cu doar câteva săptămâni la munte împreună cu cei mici, iar atunci nu a fost prima oară când bărbatul a fost în preajma băieților săi. Dacă stăm să analizăm pagina sa de Instagram, Gabi Bădălau posteză în ultima perioadă multe imagini cu el și copiii lui, iar cea mai recentă postare o reprezintă o fotografie de dimineață, înainte să se ridice din pat. 

Gabi Bădălau apare alături de băieții lui, iar mesajul a ajuns imediat la inimile prietenilor săi virtuali: ”Cei pentru care râd, zâmbesc și vreau să mă ridic în fiecare dimineață”, a scris tânărul.

Claudia Pătrășcanu și-a dorit un divorț în liniște

Claudia Pătrășcanuşi-a dorit un divorţ amiabil, din păcate, lucrurile nu s-au putut întâmpla aşa.

"Eu mi am dorit tot timpul un divoţ amiabil. Îmi doresc ca cei doi copii să rămână la mine. Nu îmi doresc să crească cu menajere sau bone. Eu sunt dependentă de ei. Gabi ştie foarte bine că a fost tot timpul primit lângă copii, dar cu o singură condiţie. Aceea de a se comporta frumos cu mine, lucru care nu s-a prea întâmplat. I-aş ruga pe bunici să-l lase să decidă singur, e păcat de copii", a spus artista la Antena Stars. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro