Acces Direct. A rămas cu sufletul distrus, înainte de Sărbători. Valentin îşi caută iubita dispărută fără urmă / VIDEO

Acces Direct. A rămas cu sufletul distrus, înainte de Sărbători. Valentin îşi caută iubita dispărută fără urmă / VIDEO © Captură

Spera că va trăi, câte zile mai are pe acest pământ, alături de iubita lui, dar s-a trezit, dintr-o dată, cu inima călcată în picioare. S-a întâmplat în ziua în care, Roxana, femeia pe care o consideră jumătatea lui, a fugit de acasă fără nicio explicaţie.

A fugit şi s-a ascuns! Iar de atunci, tânărul îndrăgostit plânge fără oprire. Valentin Ioniţă, tânărul de 29 de ani, a rămas cu sufletul plin de durere şi cu un mare regret, chiar înainte de Sărbători.

Îl doare tot corpul, atunci când păşeşte, dar cel mai tare îl doare inima! Inima ce i-a fost... zdrobită! Valentin s-a îndrăgostit în luna mai de o tânără de 25 de ani pe nume Roxana. După ce s-au cunoscut pe un site de matrimoniale, Valentin şi Roxana s-au plăcut, iar tânăra a decis chiar să fugă de acasă de dragul iubitului.

Au fost împreună şi fericiţi până în urmă cu câteva zile, atunci când Roxana a decis să plece de acasă. I-a zis lui Valentin că merge la farmacie, dar nu s-a mai întors.

Se pare că, în ultimul timp, Roxana începuse să vorbească cu un fost prieten pe internet. Pentru că i-a spus lui Valentin că acel bărbat îi este doar un amic, acesta a lăsat-o să păstreze legătura. Acum, însă, Valentin spune că iubita lui ar fi fugit, de fapt, în braţele acestuia, care ar fi venit special pentru ea din Germania.

"Am adus-o acasă în mai, după ce a fugit de acasă. Ea avea Facebook şi a găsit acolo un prieten mai vechi. Am lăsat-o să vorbească cu el. El i-a trimis şi bani ei din Germania. Acum două zile, ea mi-a cerut zece lei să meargă la farmacie, dar înainte să plece mi-a spus să intru în casă. Ea a plecat şi mi-a spus un vecin că a fost luată de Poliţie dintr-un supermarket. Eu cred că a venit el din Germania şi a luat-o de la Poliţie pe propria răspundere. Nu dorm nopţile, nu mănânc. Mă gândesc la ea", a spus Valentin Ioniţă la "Acces Direct".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro