Acum se ocupă de afaceri, dar în tinereţe a fost fotbalist. Alex Bodi a jucat la Real Madrid. ''Câştigam 410 euro'' / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Acum se ocupă de afaceri, dar în tinereţe a fost fotbalist. Alex Bodi a jucat la Real Madrid. ''Câştigam 410 euro'' / VIDEO © Instagram

Astăzi este unul dintre cei mai de succes afacerişti, însă puţini sunt cei care ştiu că Alex Bodi a fost în tinereţe fotbalist.

Da, da, aţi auzit bine. Alex Bodi, soţul Biancăi Drăguşanu, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a povestit lucruri mai puţin ştiute despre el. 

Chiar dacă acum întoarce banii cu lopata, în copilărie, Alex Bodi nu a dus-o excelent, tocmai de aceea, când avea 18 ani a decis să se mute în Spania cu părinţii. Ajuns acolo, prin intermediul unei conoştinţe, Alex Bodi a ajuns să se înscrie în liga a treia la echipa lui Real Madrid. Aici, soţul Biancăi Drăguşanu câştiga 410 euro pe lună. 

Pentru că suma nu era foarte mare, într-o zi, Alex Bodi a decis să abandoneze fotbalul şi să încerce cu un prieten munca în construcţii, pentru că auzise că se câştigă bine. Munca era, însă, una inumană, spune Alex Bodi, care a renunţat după prima zi.

"Am dat o probă de fotbal, am reuşit prin cineva să merg la echipa lui Real Madrid care juca în a treia ligă. Mi-a oferit un salariu mai mic doar pentru a merge la antrenamente. Mi-au oferit 410 euro, mă costa abonamentul 50 şi ceva de euro. M-am luat cu un băiat să muncim o zi în construcţii, că auzisem că în Spania era cu construcţiile. Nu era maşină de făcut ciment, nu aveam pauză, mâncare. Am plecat de acolo, ne pierdusem cu metroul prin Madrid, nu aveam nici telefon mobil, mama plângea", a spus Alex Bodi, în exclusivitate la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro