Adda, de urgență la spital! Care a fost motivul. “Nu înțelegem ce are. Noroc că am găsit un cabinet”

+3 click pentru
galerie

Adda, de urgență la spital! Care a fost motivul. “Nu înțelegem ce are. Noroc că am găsit un cabinet” © Instagram

În plină pandemie de coronavirus, Adda se confruntă cu probleme serioase. Astăzi, blondina a ajuns de urgență la cabinetul unui medic. Oare despre ce este vorba?

Adda nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Cu zâmbetul pe buze și energică, lucrurile nu par să fie întotdeauna roz pentru frumoasa blondină, care a trecut astăzi printr-o situație neplăcută. 

”A plâns toată noaptea”

Pe contul de Instagram, acolo unde este mereu activă, concurenta de la ”Asia Express” a postat un filmuleț care i-a îngrijorat pe fani. Din mașină și cu masca la gură, blondina le-a transmis internauților că a ajuns de urgență la medic. Nu, nu, stați liniștiți! Nu este vorba despre ea, ci despre Bubu, patrupedul familiei!

Cățelușul a avut câteva probleme de sănătate, iar Adda s-a văzut nevoită să-l ducă imediat la medicul veterinar, pentru a afla ce se întâmplă cu el. ”Sunt foarte supărată că Bubu nu se simte bine. A plâns toată noaptea. Nu înțelegem ce are. Am completat o cerere de urgență și am venit acum la veterinar. Noroc că am găsit un cabinet care încă ia urgențe. Sper să fie totul ok.”, a zis blondina. 

La puțin timp după postare, artistei i-a revenit zâmetul pe buze. Blondina a pus pe InstaStory o poză cu Bubu, cățelușul familiei, scriind că totul este bine acum și că micuțul a reușit să mănânce.

”Bubulinu e mai bine. A primit două injecții și urmează să-i mai facem tratament acasă. Peste trei zile trebuie să mergem din nou la doctor. Mă bucur mult că a mâncat. Mulțumim pentru griji!”, a scris Adda.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro