Dana Rogoz se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Acum e izolată în casă. ”Ar trebui să nasc într-un vârf al pandemiei”

+3 click pentru
galerie

Dana Rogoz se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Acum e izolată în casă. ”Ar trebui să nasc într-un vârf al pandemiei” © arhiva

Dana Rogoz se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, iar acum se află izolată în casă, în contextul pandemiei de coronavirus. Vedeta își făcuse multe planuri, dar toate au fost anulate și au luat o altă întorsătură.

Dana Rogoz urmează să devină mamă pentru a doua oară, iar acum, când trebuia să aibă parte de multă liniște, vedeta se află în izolare, așa cum sunt majoritatea românilor de la noi din țară, dar și întrega populație. 

Acesta va intra în curând în săptămâna 8 de sarcină și deja își făcuse planuri, însă multe dintre ele au fost schimbate odată cu pandemia de coronavirus care s-a năpustit și asupra țării noastre. 

”Urmează să intru în 8 luni. Suntem în pregătiri. Am pregătit patuțul. L-am montat noi. Mi se pare incredibil că toate planurile pe care le aveam în urmă cu două săptămâni, acum sunt vise. ”, a spus Dana Rogoz la Răi da Buni.

Vedeta nu a ieșit deloc în această perioadă din casă, însă a spus la Antena Stars că săptămâna viitoare va avea prima ieșire, atunci când va trebui să meargă la control

”Sarcina e în regulă. Urmează să merg la control săptămâna viitoare. Atunci va fi și prima mea ieșire. Momentan Radu (n.r soțul) se ocupă de cumpărături, doar că va trebui să am și eu ieșirile de sarcină. Voi încerca să merg la cabinet, dar morfologia va trebui făcută în spital. (...) Ar trebui să nasc într-un vârf al pandemiei”, a mai mărturisit Dana Rogoz la Răi da Buni, într-o intervenție prin Skype.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro