Adda, luată la rost de fani, după ce a înjurat la "Asia Express"! "Pe internet frumoasă şi în realitate o..."

+3 click pentru
galerie

Adda, luată la rost de fani, după ce a înjurat la "Asia Express"! "Pe internet frumoasă şi în realitate o..." © Instagram

Cu toate că "Asia Express" a început de doar 3 zile, unii dintre concurenţi sunt din ce în ce mai criticaţi de fani. Este şi cazul Addei, care a primit mai multe comentarii răutăcioase şi injurii, pe reţelele de socializare! 

Adda, împreună cu soţul ei, Cătălin Rizea, se luptă pentru marele premiu în aventura vieţii lor. Cu toate că sunt mereu în conflicte şi urlete, cei doi încearcă să facă faţă probelor. Fiind o fire mai vulcanică de fel, aşa cum declară şi ea "sunt mai slobodă de gură atunci când mă enervez", Adda înjură foarte mult în momentele în care nu se descurcă la anumite probe.

Acest detaliu a fost observat de fani, dar şi de telespectatorii emisiunii, care au criticat-o dur pe blondină, adresând injurii şi comentarii răutăcioase la adresa ei. Totul s-a întâmplat pe contul de Instagram, acolo unde artista este în permanenţă activă.

Recent, a postat o fotografie,în care apare într-o superbă rochie neagră, care i-a lăsat la vedere sânii. Ei bine, imediat cum a adăugat poza, reacţiile oamenilor au curs în lanţ, întrecându-se unul pe celălalt în cuvinte urâte. 

"Mai scoate ţi p***le din gură, că ai cel mai vulgar limbaj! 😰🤮 / Așa nesuferită ești și în viața de zi cu zi? 🙄 / Nu te supăra, dar ești pe departe cea mai enervantă din emisiune, pe bune. Nu ştiu cum de te-au suportat oamenii ăia. Sper să ieşi din competiţie cât mai curând, să nu mai fiu nevoit să te suport eu, cel puţin!", sunt doar câteva din comentariile răutăcioase.

Cu toate că este genul de persoană care ignoră gurile rele, Adda nu s-a putut abţine şi le-a răspuns pe măsură tuturor. "Deci aveam o părere bună...pe internet frumoasă și in realitate o umflata urâta... câte kg ai?", a scris un internaut.  "Câte vreau eu!", a fost răspunsul dat de artistă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro