Prima ceartă de la "Asia Express"! Adda şi Cătălin Rizea fac faţă cu greu probelor. "Gata, ajunge!"

Prima ceartă de la "Asia Express"! Adda şi Cătălin Rizea fac faţă cu greu probelor. "Gata, ajunge!" © captură video

"Asia Express" continuă! La fel şi peripeţiile vedetelor. Cu toate că a început de doar două zile, deja avem parte de primele certuri. Adda şi soţul ei, Cătălin Rizea, fac cu greu faţă probelor, aşa că, discuţiile se aprind din ce în ce mai des! 

Deşi sperau ca lucrurile să înceapă treptat, iar greutăţile să vină pe parcusul concursului, probele din primele zile i-au lovit din plin pe Adda şi soţul ei, Cătălin Rizea.

În timpul probei cu lampioane, echipele trebuiau să se ridice reciproc pentru a reuşi să le prindă de o bară înaltă. După ce au reuşit să execute proba, Adda şi Cătălin trebuiau să urmeze instrucţiunile de pe unul dintre panourile aflate în zonă. Soţul vedetei a întrebat-o clar dacă a citit cu atenţie, iar blondina a susţinut că totul este în regulă.

Ei bine, lucrurile nu au fost chiar aşa, iar Cătălin i-a reproşat Addei greşeala: "Tu trebuia să citeşti panoul respectiv, iar eu trebuia să pun lampionul sus, pentru că nu cred că te descurcai tu singură să pui lampionul ălă, nici măcar în 3 săptămâni".

La rândul ei, Adda i-a explicat că a citit panoul şi că a făcut lucrurile ca la carte, însă Cătălin a insistat că este vina ei. "Eu mi-am făcut treaba, tu trebuia doar să-mi spui: "Bă, eu am citit panoul". Nu mai aveai nimic altceva de făcut!"

Pe tot parcursul probei, s-au contrazis şi au ţipat unul la altul. Şi cum nu au reuşit să termine la timp proba cu lampioanele, cei doi au ieşit pe cel de-al şaselea loc, lucru care i-a nemulţumit din plin, motiv pentru care au început din nou reproşurile şi certurile. 

"Şi noi ne-am dus aproape jumătate de drum ne-am dus pe jos. Trebuia să mă asculţi, trebuia să citeşti şi tu! Nu trebuie să te superi.", a precizat blondina către soţul ei. 

După o zi plină de conflicte, contraziceri, dar şi oboseala, Cătălin s-a săturat şi a pus piciorul în prag. "Nu-i vorba de asta, Adda. Nu mă supăr, chiar mă enervez acum, serios! Gata, ajunge, pe bune!", a fost răspunsul lui. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro