Adela Popescu a renunţat la actorie! Care este motivul pentru care a refuzat să joace în două seriale TV

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu a renunţat la actorie! Care este motivul pentru care a refuzat să joace în două seriale TV © Instagram

Adela Popescu a devenit consacrată în urma personajelor cărora le-a dat viaţă, în perioada în care juca în serialele româneşti. De-a lungul timpului, a mai primit propuneri, însă blondina le-a refuzat considerabil!

Adela Popescu este una dintre cele mai bune actriţe şi vedete tv de la noi din ţară. A devenit cunoscută acum 16 ani, când a debutat în lumea telenovelelor româneşti. Blondina a interpretat mai multe roluri, dând viaţă unor personaje care au rămas în amintirea tuturor.

Potrivit Libertatea.ro, actriţa a vorbit despre viaţa de familie, muzică, dar şi despre proiectele tv. Adela a recunoscut că de-a lungul timpului a primit mai multe propuneri din partea producătorilor, însă le-a refuzat, din cauza progamului încărcat pe care îl are.

Soţia lui Radu Vâlcan se împarte între emisiunea la care este prezentatoare şi rolul de mămică, dorindu-şi să petreacă mai mult timp cu cei mici, decât să joace pe micile ecrane.

„Au existat două propuneri în ultimii doi ani pentru a juca în seriale, însă nu s-au putut concretiza pentru că programul meu nu îmi permitea să fac și emisiunea și serialele, mai ales că îmi doresc foarte mult să îmi petrec cât mai mult timp alături de copii. Dar, în schimb, am jucat în piese de teatru și sunt în discuții acum pentru un rol într-un film de lung metraj care ar trebui să se filmeze în toamnă.”, susţine blondina pentru sursa citată. 

Cu toate că s-a retras din lumea muzicală, Adela nu regretă. Avea un succes colosal, însă pentru a-l păstra pe aceeşi linie de plutire, trebuia să renunţe la mai multe proiecte, fiind nevoită să stea mereu pe drumuri, departe de familie şi de cei mici.

„Cred că există un timp pentru toate, dar cred că într-adevăr nu aș fi putut face față. Și, pentru a face muzică așa cum se face, e nevoie să pleci mult de acasă, o piesă degeaba o scoți și are succes dacă nu o și cânți, prin țară, la concerte, pentru că nu se bucură oamenii de ea și de energia ta.

Așa că nu este momentul acela, dar, dacă voi auzi o piesă așa pentru sufletul meu cu siguranță o voi înregistra. Altfel, cântăm toată ziua prin casă, adormim copiii, la duș, ce să zic – muzica e muzică.”, a continuat ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro