Adela Popescu a renunţat la sutien şi s-a pozat doar în bikini. Imagine bombă cu vedeta!

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu a renunţat la sutien şi s-a pozat doar în bikini. Imagine bombă cu vedeta! © Instagram

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Simpatică, plină de viaţă, deloc cu nasul pe sus şi extrem de recunoscătoare fanilor pentru iubirea pe care i-o poartă, Adela Popescu a reuşit să se menţină mereu în topul preferinţelor.

În plus, Adela Popescu este o persoană extrem de finuţă, care nu a încercat niciodată să iasă în evidenţă prin atuurile sale fizice, ci mai degrabă prin simplitatea de care a dat mereu dovadă. Tocmai de aceea, orice imagine cu ea ceva mai sexy nu poate să nu ne atragă atenţia, aşa cum s-a întâmplat şi de această dată.

Frumoasa vedetă a împărtăşit cu fanii săi două imagini ceva mai... altfel, care i-a cam făcut pe bărbaţi să suspine. Ba chiar într-una dintre ele apare în sânii goi. Da, da, aţi auzit bine. Întinsă pe pat, doar în bikini, Adela Popescu nu se sfieşte deloc să pozeze sexy.

Şi, deşi pozele sunt realizate în urmă cu ceva timp, trebuie să recunoaştem că deşi a adus pe lume doi copii, frumoasa prezentatoare arată într-un mare fel şi şi-a păstrat o siluetă de model. De altfel, Adela Popescu face şi sport.

''Andreea mi-a cumpărat zilele trecute un autobronzant sugerându-mi discret că am pielea albă și că ar fi bine să îl folosesc. Persuasivă cum o știu, în seara asta m-a și sunat. 
- După scrub faci duş și te ștergi bine, bine. Când ești complet uscată dai cu sprayul. 
Mare atenție! Nu dormi cu pijamale groase cu manșete, chiloți tetra și șosete, că rămâi cu urme și arată ca naiba. 
- Bun! Hai te pup și ne vedem mâine! Zic eu. Un gând nu-mi da pace, însă. De unde știe cum dorm eu îmbrăcată?''
, a scris Adela Popescu pe Instagram, alături de fotografia în care apare goală. Antiteză mare, nu alta! :) 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro