Adela Popescu, mesaj tranșant pentru Radu Vâlcan. Cum l-a pus la punct vedeta, pe soțul ei: „O să-mi fie greu să îndur”

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu, mesaj tranșant pentru Radu Vâlcan. Cum l-a pus la punct vedeta, pe soțul ei: „O să-mi fie greu să îndur” © Instagram.com

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc și au împreună 2 copii, pe Alexandru și Andrei. Și, pentru că responsabilitățile se împart la 2 într-o căsnicie, Adela Popescu s-a gândit să-i dea „o lecție” soțului său. 

Adela Popescu este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din showbizul românesc, o mămică dedicată, cu normă întreagă, care nu se plânge niciodată de responsabilități. Dar, ca orice om, mai are și ea nevoie de o pauză!

Adela Popescu l-a pus la treabă pe Radu Vâlcan

Tocmai de aceea, pe contul ei de Instagram, Adela Popescu a postat azi o fotografie cu ea și Radu Vâlcan, în ipostaze tandre, în timp ce se sărută, dar i-a pregătit și o mică „surpriză” soțului său. 

Mai exact, Adela Popescu l-a cam pus la treabă pe Radu Vâlcan. Vedeta i-a mărturisit că este rândul lui să se ocupe de copii și de toate cele necesare: băiță și pregătirea lor pentru somn, în timp ce ea vrea doar să se relaxeze, pe canapea. 

„Te iubesc atât de mult încât în seara asta o să te las pe tine să pregătești copiii de somn. Iar eu, cu tristețe în suflet, o să mă afund pe canapea, cu niște floricele în mână, plângându-mi inima știind că de baița și masajul picilor te vei ocupa numai tu. O să-mi fie greu să îndur. Of of…” a fost mesajul amuzant pe care l-a postat Adela Popescu, pe contul ei de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro