Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au lăsat băieţeii acasă şi au plecat în vacanţă. ''Mi-a fost greu să mă desprind de ei''

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au lăsat băieţeii acasă şi au plecat în vacanţă. ''Mi-a fost greu să mă desprind de ei'' © Instagram

Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii. Cei doi au plecat într-o nouă vacanţă. Dar ce credeţi, de data aceasta sunt doar singuri-singurei.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan nu se mai satură de vacanţe. După ce au decis să petreacă Sărbătorile de iarnă departe de ţară, tocmai în Sri Lanka, acum cei doi actori au plecat în Dubai.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au ajuns joi seara în camera de hotel, pe care nu s-au putut abţine până nu le-au prezentat-o fanilor. Cei doi sunt foarte fericiţi, mai ales că de această dată au plecat fără copii. Dacă până acum Adela Popescu şi Radu Vâlcan ne-au obişnuit să plece în călătorii în compania celo doi băieţei, de această dată au decis că este cazul să petreacă timp doar pentru ei.

În plus, vacanţa este un cadou pentru Radu Vâlcan, care şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 8 februarie. De altfel, Adela Popescuşi soţul său voiau să plece încă de atunci la Roma, acolo unde urmau să petreacă clipe de neuitat împreună, însă cei doi au fost ţinuţi pe loc de coronavirusul care face ravagii în China, dar care s-a răspândit cu repeziciune în mai multe ţări din lume.

''Bună dimineaţa. Am ajuns în Dubai. Am ajuns azi noapte, dar era atât de târziu încât nu am mai apucat să vă spun cum a fost, cât de greu mi-a fost să mă desprind de copii, dar bine că am făcut-o. Ştiţi că nu-mi place să zbor, simt un disconfort puternic când vine vorba despre asta, iar soţul meu iubit şi drag m-a adus aici, într-un loc de unde pleacă un avion de mici dimensiuni ca să vedem tot Dubaiul. Acum ce să fac, să-i refuz cadoul? Nu se face aşa'', a spus Adela Popescu pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro