Adevărul despre relaţia Laurei Vass cu Sorinel Copilul de Aur! S-au iubit sau nu? "Am inspirat mulţi îndrăgostiţi"

+3 click pentru
galerie

Adevărul despre relaţia Laurei Vass cu Sorinel Copilul de Aur! S-au iubit sau nu? "Am inspirat mulţi îndrăgostiţi" © captură video

Laura Vass şi Sorinel Copilul de Aur s-au bucurat de un succes fantastic în jurul anilor 2005-2008. Piesele lor de dragoste se auzeau din casa fiecărui român şi majoritatea fanilor erau siguri că cei doi formează un cuplu. Care este, de fapt, adevărul?

Multă vreme au circulat zvonuri care spuneau că între Sorinel Copilul de Aur şi Laura Vass s-a înfiripat o idilă. Şi nu e de acuzat, ţinând cont de felul în care cei doi apăreau în faţa publicului. Întotdeauna împreună, iar conexiunea dintre ei era evidentă în videoclipurile pieselor pe care le scoteau. Aşa, au fost "autorii" multor hituri din acea vreme. 

La un moment dat, Laura Vass a ţinut să clarifice acest aspect. 

Adevărul despre relaţia dintre Laura Vass şi Sorinel Copilul de Aur

Laura Vass a explicat că Dan Bursuc este, de fapt, cel responsabil de "duetul de aur" al anilor 2000. Au devenit cunoscuţi împreună şi, deşi lăsau impresia că formează un cuplu, ei s-au considerat întotdeauna ca "frate şi soră".

"Noi am devenit cunoscuţi prin acest duet de aur. Domnul Dan Bursuc ne-a botezat aşa, şi cum noi ne pricepem la actorie, am lăsat aşa să se înteleagă altceva. Noi am fost ca fraţii. (...) Noi pe scenă am inspirat multă lume, mulţi îndrăgostiţi", a spus Laura Vass, în urmă cu câţiva ani.

Sorinel Copilul de Aur a completat cele spuse de Laura Vass şi a dezvăluit că el a fost îndrăgostit, dar nu de ea, ci de vocea ei! Dan Bursuc i-a învăţat să fie actori şi iată că, treaba le-a ieşit de minune! O ţară întreagă a crezut în povestea lor.

"Am jucat într-un film, dar la vremea aia Laura era mai fluturatică aşa, am fost gelos că nu a jucat cu mine în film. Am fost îndrăgostit de vocea ei, dar altceva nu. Am fost foarte buni prieteni. Dan Bursuc ne-a învăţat să fim actori în videoclipuri. Am fost ca fraţii, de mici, colegi", a spus Sorinel Copilul de Aur.

Acum, Sorinel Copilul de Aur este căsătorit cu Alina şi au împreună un copil.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro