Adevărul despre scandalul dintre Alex Bodi și mama Biancăi Drăgușanu! „Eu ştiu că ţi-am salvat fata, tu ce faci?” / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Adevărul despre scandalul dintre Alex Bodi și mama Biancăi Drăgușanu! „Eu ştiu că ţi-am salvat fata, tu ce faci?” © arhiva

De la divorț, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă să pună pe jar o țară întreagă! Declarații halucinante, acuzații care mai de care și pare-se că vor mai urmă multe altele! Acum, Alex Bodi a explicat totul despre episodul în care Bianca Drăgușanu ar fi încercat să se sinucidă. De atunci, ar fi pornit și scandalul cu doamna Madi, mama blondinei.

Recent, Alex Bodi a declarat că are filmări cu Bianca, după ce aceasta ar fi luat mai multe pastile și ar fi găsit-o întinsă pe jos. La aceste afirmatii, blondina a avut un raspuns dur: fostul sot o santajeaza!

„În momentul ăsta consider că mă șantajezi. Asta e demnitatea ta de fost soț, mi se pare foarte urât să vii într-o emisiune să faci asta. Eu am trăit în casă cu un om care m-a filmat nonstop”, spunea Bianca, inainte sa confirme ca episodul e adevarat. 

Ei bine, acel episod mult discutat în ultima perioada ar fi fost și momentul în care au început disensiunile dintre el și mama Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi a mărturisit că, la acel moment, doamna Madi nu a putut da de Bianca Drăgușanu la telefon pentru că device-ul se afla în posesia lui, în urma unui incident.

Blondina ar fi început să plângă, după ce omul de afaceri a vrut să-i facă pe plac și să șteargă pozele pe care le aveau împreună pe Instagram. Rudele Biancăi au crezut că Alex Bodi i-a făcut ceva Biancăi, au urmat jignirile și mai apoi, episoadele cu Poliția! 

„Din 29 februarie când s-a întâmplat incidentul de am găsit-o pe jos. Telefonul Biancăi era la mine în mașină, că a vrut să şteargă pozele cu mine pe Instagram... Am luat telefonul și am vrut să șterg toate pozele cu noi. Și a început să plângă... Mama ei nu a mai dat de ea, nici sora ai, iar au crezut că eu i-am făcut ceva. Când o urcam pe Bianca în mașină ca să vin acasă la mine, a sunat mama ei cu niște isterii... Eu am ripostat! Cât să mai suport? Dacă eu ştiu că ţi-am salvat fata, tu ce faci?”, a dezvăluit Alex Bodi, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro