Adi Sînă şi Anca Serea, pregătiţi să vină cel de-al şaselea copil! Schimbare radicală după naşterea fetiţei

+3 click pentru
galerie

Adi Sînă şi Anca Serea, pregătiţi să vină cel de-al şaselea copil! Schimbare radicală după naşterea fetiţei © Instagram

Ultimele detalii despre sarcina Ancăi Serea. Venirea micuţei pe lume va aduce shimbări radicale în viaţa lui Adi Sînă şi a soţiei sale. Cei doi se pregătesc să se mute în casă nouă.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Adi Sînă a vorbit despre venirea pe lume a celui de-al şaselea copil, o fetiţă. Imediat după, cei doi intenţionează să cumpere altă casă, mai mare cel mai probabil. 

"Am emotii foarte mari. Ne pregătim. Am vrea să ne schimbăm şi casa. Avem treabă multă. Anca e bine. Simte uşor uşor că se apropie momentul... E pozitivă, nu a lucrat mult. (...) Acum balanţa s-a echilibrat. 3 fetiţe şi 3 băieţi", a spus Adi Sînă pentru Antena Stars. 

Ce probleme a întâmpinat Anca Serea în cea de-a şasea sarcină

Chiar dacă vedeta a recunoscut că și-a dorit mereu o familie numeroasă, acum mărturisește că cea de-a șasea sarcină este și cea mai dificilă. "Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbita decât Moise și să vină pe lume la termen", a declarat Anca Serea.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro