Adina Buzatu, despre cea mai neplăcută experienţă: "Mi-a ars părul"

+3 click pentru
galerie

Adina Buzatu, despre cum a rămas cu părul scurt © Instagram

Adina Buzatu este un designer de succes, dar nu le poate face pe toate! Când vine vorba de evenimente importante sau întâlniri de afaceri, vedeta preferă să-şi aranjeze părul la salon. La un moment dat, a suferit o transformare de look nu pentru că şi-ar fi dorit ea, ci pentru că s-a ales cu părul ars, iar hairstylist-ul credea că totul se va termina cu o reacţie acidă. Situaţia însă, a fost alta. 

Adina Buzatu a trecut de la părul lung la părul până la urechi, iar stilistul credea că vedeta va începe să plângă. Designerul a reacţionat altfel. Considerând că dacă te simţi bine în pielea ta, te simţi bine cu orice tunsoare, a mărturisit că preferă să aibă un păr scurt decât să fie deteriorat

"Am avut părul ars de un hairstylist. Nu a fost vina lui, era un produs pe care l-a folosit, fără amoniac, dar care mie nu mi-a prins bine. Se dorea a fi un produs care îngrijea excepțional părul, mie mi l-a ars. Motiv pentru care m-am tuns scurt. Pac, pac, nu a durat mult decizia, chiar hairstylistul respectiv era un pic speriat de reacția mea de după. Dacă de la un păr lung să te trezești cu un păr până la urechi, poate să fie șocant. Eu consider că decât un păr lung și deteriorat, mai bine scurt și atât. Puteam să îl fac și periuță dacă era nevoie, numai să știu că am un păr sănătos. Nu pot să îl suport când este ars. Nu am plâns, asta mi-a spus și el, «mă așteptam să ai un șoc, să reacționezi mai târziu, să începi să plângi, să urli, să mă suni», nu, eu eram ok. Dacă ești bine în pielea ta, te simți bine și cu părul țepi, și cu părul lung, și cu părul blond, și cu părul roșu", a dezvăluit Adina Buzatu pentru Libertatea. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro