FOTO/ A surprins pe toată lumea cu un nou look. Adrian Minune, transformare radicală

+3 click pentru
galerie

FOTO/ A surprins pe toată lumea cu un nou look. Adrian Minune, transformare radicală © arhiva

Adrian Minune reușește să impresioneze toți iubitorii de muzică de petrecere cu piesele sale. Manelistul s-a făcut consacrat în urmă cu mulți ani și de atunci tot continua să uimească lumea cu melodiile sale cu un mesaj foarte puternic. Cântărețul nu a avut prea multe schimbări de look de-a lungul timpului, dar acum s-a decis că este nevoie de o schimbare radicală.

Adrian Minune a decis că este nevoie de o schimbare în viața sa. În urmă cu ceva timp, fiica acestuia, Carmen a adus pe lume un copil, iar manelistul cu siguranță își dorește să fie un bunic tânăr. A simțit nevoia sa schimbe ceva la el și și-a schimbat look-ul. Cântărețul a renunțat la părul care l-a făcut consacrat, iar acum a ales ceva mai tineresc. Și-a ridicat părul din față și într-adevăr, schimbare se vede foarte bine. Îl face mult mai tânăr, iar acest lucru a fost foarte bine surprins în fotografia cu fiica sa, Carmen Simionescu

Văzut recent cu amanta la restaurant

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins recent pe Adrian Simionescu în timp ce lua masa alături de o brunetă focoasă. Nu, nu este soţia lui, ci o altă femeie. Brunetă, cochetă, aranjată şi machiată, femeia a reuşit să îl cucerească pe cântăreţ sau cel puţin asta demonstrează imaginile. 

Cei doi îndrăgostiţi au petrecut clipe romantice la o terasă din Capitală, acolo unde s-au sărutat de mama focului, în arome de narghilea. Amândoi cu zâmbetul pe buze, Adrian Minune şi bruneta s-au bucurat unul de prezenţa celuilalt exact ca doi adolescenţi aflaţi la început de relaţie. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest