Adrian Minune, înconjurat de oamenii legii: „Săltat de polițiști”. Reacția fanilor

+3 click pentru
galerie

Adrian Minune, înconjurat de oamenii legii © Arhivă

Adrian Minune a postat o imagine inedită în mediul online, care ar putea să dea lejer palpitații la o primă vedere. Manelistul s-a fotografiat înconjurat de oamenii legii, mai exact patru la număr, apoi a urcat poza pe rețelele de socializare. Alături, a scris trei cuvinte: „Săltat de polițiști!”

Dar despre ce este vorba? Ei bine, la această întrebare nu putem răspunde chiar sigur. De fapt, doar un lucru este cert: faptul că a fost o mică glumiță a lui Adrian Minune, care nu a fost deloc săltat de Poliție. Dar înconjurat de oamenii legii chiar a fost!

Cel mai probabil manelistul s-a întâlnit pe stradă cu niște polițiști, trei bărbați și o femeie, care și-au dorit să facă și o poză cu celebrul artist. Și pentru că nu s-a putut abține, Adrian Minune a făcut și o mică glumiță legată de situația în care s-a aflat.

Reacția fanilor

Fanii s-au prins imediat de glumă, că ar fi și greu să nu te prinzi. Au sărit repede în comentarii, unde au lăsat și ei tot felul de remarci, care mai de care mai amuzante.

„Să n-ai frică, Adriane, că ți-am pus avocat! / Cât să mai reziști și tu, trafic internațional de voce unică și inegalabilă / Spune repede unde ai ascuns jucăriile furate!”, au fost câteva dintre comentarii.

Postarea, care se află pe pagina manelistului doar de trei ore, a strâns deja peste o mie de aprecieri din partea admiratorilor care s-au distrat și eu puțin.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest