Adrian Mutu se simte încolțit: ”Îmi faceți numai rău”

+3 click pentru
galerie

Adrian Mutu se simte încolțit: ”Îmi faceți numai rău” © arhiva

Adrian Mutu a răbufnit în această după amiază, după ce mai multe știri din ultima vreme au reușit să-l enerveze la culme pe fostul jucător. Bărbatul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj acid privind zvnourile legate de el. 

În ultima vreme, Adrian Mutu a intrat în vizorul presei cu mai multe subiecte în care el a fost persoanjul principal. Fostul jucător nu a putut să-și mai stăpânească furia, iar în urmă cu doar câteva momente, aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj tranșant legate de toate zvnorile și toate informațiile recente în care el a fost subiectul principal.

Fostul jucător mărturisește că de fiecare dată a fost asumat și și-a recunoscut greșelile, însă acum vrea liniște pentru a-și putea vedea de familia sa, dar și de fotbal.  În urmă cu puțin timp s-a vehiculat faptul că a fost personajul unei altercații din care a ieșit destul de șifonat, însă neagă în totalitate acest aspect. Într-adevăr a fost într-un restaurant, însă nu s-a întâmplat nimic, spunea el în postarea sa. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro