Alex Bodi a dat cărțile pe față! Care a fost motivul divorțului de Bianca Drăgușanu: „Regret că mă transformam într-un tip agresiv”

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi a dat cărțile pe față! Care a fost motivul divorțului de Bianca Drăgușanu: „Regret că mă transformam într-un tip agresiv” © arhiva

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat marți, pe 10 martie, la doar șase luni de când au spus DA în față ofițerului stării civile. Omul de afaceri a dorit să clarifice mai multe informații apărute în presă, vizavi de ceea ce s-a întâmplat între el și blondină! Alex Bodi a dat cărțile pe față!

Alex Bodi a început să clarifice lucrurile cu, poate, unul dintre cele mai controversate aspecte din relația lor: finalul. Cât se aflau în cabinetul notarial, între cei doi au avut loc mai multe incidente. 

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mărturisit că „totul a pornit de la dorința biancăi de a se prezența la divorț cu doi bodyguarzi. Zice că era mai în siguranță așa. La divorț te prezinți cu soțul sau soția. Nu ai împărțit patul cu altcineva, nu ai petrecut timp cu altcineva... de acolo a pornit tensiunea. M am simțit deranjat pentru că a început să mă filmeze când m-am adresat ei pe un ton diferit. Sunt convins că știa că mă va deranja”.

Divorțul a fost depus în ianuarie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au depus de 3 ori divorțul, așa cum s-a vehiculat în presă. Milionarul a precizat că asta e a două oară. „Prima dată l-am depus în noiembrie și trebuia să semnăm definitivul în decembrie. Acum am depus actele la finalul lunii ianuarie și aveam termen exact pe 3, dar am modificat pe 10. Am avut niște discuții și am zis că la primul incident am zis să o terminăm de tot. Am înștiințat-o și i-am trimis un termen judecătoresc ca să știe că nu e de glumă, a dezvăluit Alex Bodi.

Motivul divorțului dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Alex Bodi a dezvăluit care a fost motivul divorțului! Pare-se că, potrivit celor spuse de milionar, între el și Bianca Drăgușanu, s-au întâmplat multe, poate... prea multe. O relație tumultoasă, dar care nu a fost lipsită de momente frumoase, spune Bodi. 

Principalul motiv al divorțului însă, este faptul că, orice s-ar fi întâmplat între ei, nu se putea da uitării, după împăcare. Așa, cei doi ajungeau la extreme care nu îi avantajau. 

De asemenea, Alex Bodi a recunoscut că i-a dat blondinei motive să fie geloasă și că, în momentele deloc roz, se transforma dintr-un om blând într-un tip agresiv. 

„Eu i-am dat niște motive să fie geloasă și am recunoscut. Era o chestie că orice se întâmplă, nu se putea uită. Noi n-am avut motive solide sau certuri din senin. Am avut și momente frumoase. Relația noastră nu a fost clădită pe tensiuni. Treceam peste doar temporar. Regret că mă transformăm din omul blând într-un tip agresiv, o jigneam... Nu va gândiți că din partea ei a fost totul lapte și miere”, a mai spus Bodi. 

Alex Bodi, despre scandalul cu fosta soacră și ultimele acuzațiile 

Alex Bodi este deranjat de faptul că, spune el, Bianca Drăgușanu își folosește fiica. Milionarul neagă că Sofia ar fi asistat la mai multe incidente dintre ei doi. 

„Mă deranjează că și-a folosit propriul copil. Am ținut la Sofia ca și la copilul meu. Nu putea să zică de faptul că sofia a asistat la mai multe incidente”, a continuat Bodi.

Privind scandalul cu fosta soacră, Alex Bodi a declarat că „mama Biancăi a mai sunat cu o săptămâna înainte la poliție. Acum două săptămâni am fost la ea acasă, am văzut-o pe fetiță și i-am spus că noi cred că o să divorțăm... Am avut o discuție și cu sora ei... După o săptămână a avut loc un incident care și mi-a vorbit foarte urât. A sunat la poliție nefondat. Ea mă acuză pe mine că aș fi sechestrat-o sau bătut-o. A venit poliția și nu s-a întâmplat nimic. O să înaintez ceva pe cale legală.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro