Alex Bodi a ajuns pe mâinile medicilor. Ce se întâmplă cu iubitul Biancăi Drăguşanu

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi a ajuns pe mâinile medicilor. Ce se întâmplă cu iubitul Biancăi Drăguşanu © Foto: Instagram

Alex Bodi a ajuns pe mâinile medicilor. Iubitul Biancăi Drăguşanu a decis să-şi rezolve problemele dentare, astfel că a mers la bunul său prieten, care îi este şi medic stomatolog.

Din fericire, nu este vorba despre nimic grav, Alex Bodi alegând doar să-şi rezolve micile probleme cu care s-a cofruntat în ultimul timp. Iubitul Biancăi Drăguşanu ţine foarte mult la zâmbetul lui, astfel că vizitele la medicul dentist sunt foarte dese, iar rezultatul este pe măsură.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, relaţia perfectă

Bianca Drăgușanu şi Alex Bodi s-au întors recent dintr-o vacanță de vis din Singapore. Cei doi și-au dorit să ne împărtășească și nouă cele mai frumoase momente pe care le-au petrecut acolo, așa că au acordat primul interviu de la întoarcerea din vacanţă, în exclusivitate pentru Antena Stars. 

"A fost cea mai frumoasă vacanţă pe care am avut-o în viaţa mea. Civilizaţie, disciplină, curăţenie, mâncare. Am stat nouă zile, cam aşa. Noi nu ne plictisim niciodată. Mergeam la sală dimineaţa. Seara plimbări, locuri superbe. E un oraş super modern. 

Am mâncat o ciupercă de la ei, preparată într-un stil foarte dubios. Supa de ciuperci era făcută... crudă, nu ştiai ce e. Magneţi am adus. Nu a fost scump. Mergi cu un buget puţin şi te încadrezi, când nu mai ai bani vii acasă", a spus Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi penteu Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro