Alex Bodi, aşa cum nu l-ai mai văzut vreodată. Soţul Biancăi a vorbit despre copilărie. ''Tata era foarte sever, mă bătea'' / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi, aşa cum nu l-ai mai văzut vreodată. Soţul Biancăi a vorbit despre copilărie. ''Tata era foarte sever, mă bătea'' / VIDEO © Instagram

Alex Bodi, soţul Biancăi Drăguşanu, şi-a creat mereu o imagine de tip dur, pe care nu-l doboară nimic. Ei bine, noi vă prezentăm astăzi o altă latură a soţului celei mai focoase blondine din showbiz.

A ajuns unul dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi din România, după ce a luat-o de nevastă pe nimeni alta decât pe Bianca Drăguşanu. Are bani de îi întoarce cu lopata şi este unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. Lucrurile nu au stat, însă, mereu aşa în viaţa sa, pentru că în copilărie, Alex Bodi s-a născut într-o familie modestă.

Alex Bodi a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit despre copilărie. Puţină lume îi cunoaşte şi latura sensibilă, astfel că Alex Bodi nu s-a sfiit să povestească despre momentele în care nu avea bani.

Alex Bodi s-a născut într-o familie modestă, dar care a încercat să-i ofere tot ce a putut lui şi surorii sale. Alex Bodi povesteşte că tatăl său era foarte dur cu el şi îl ştia de frică, însă duritatea cu care a crescut i-a prins mai târziu bine în viaţă.

"Noi am avut o copilărie foarte frumoasă, provin dintr-o familie modestă.Tatăl meu era foarte sever. Îmi dădea multă bătaie, dar m-a ajutat foarte mult educaţia lui şi frica pe care o aveam faţă de el. În casă eram un copil, iar pe stradă altul. Luam maşina lui tata pe la 12 ani şi lui îi spuneau vecinii, mereu îmi luam bătaie. Mama era puţin mai rea de gură, dar foarte sufletistă", a spus Alex Bodi, în exclusivitate la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro