Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou certați? Detaliul care îi dă de gol

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou certați? Detaliul care îi dă de gol © arhiva

Când totul părea să meargă bine între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, un nou detaliu ce ne duce cu gândul la o posibilă ceartă între cei doi a ieșit la iveală. Bianca și-a schimbat din nou numele de pe Instagram, însă asta nu e tot.

Noul an se părea că a început bine pentru Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Aceștia au avut parte de mai multe zile de vacanță și odihnă, iar imaginile publicate pe conturile lor de Instagram arătau cât de fericiți sunt împreună, însă acum a apărut din nou ceva ce i-a făcut pe aceștia să reacționeze în mod public. 

Bianca Drăgușanu și-a schimbat în ultima perioadă de mai multe ori numele de pe contul de Instagram, iar de fiecare dată când mariajul cu Alex Bodi nu mergea cum trebuie, Bianca se intitula Bianca Bodi pe pagina ei de socializare, iar atunci când se certau revenea la numele cu care deja s-a consacrat. 

Astăzi, focoasa blondă a revenit din nou la numele de Bianca Drăgușanu, pe când în urmă cu doar câteva zile pe pagina ei de Instagram purta numele de familie a soțului, însă asta nu e tot. 

În lista celor pe care Bianca Drăgușanu îi urmărește pe contul său de socializare, Alex Bodi nu mai apare, iar același lucru se întâmplă și pe contul de socializare al omului de afaceri, blonda nu mai este urmărită de aceasta în mediul online. 

Nu știm încă cum este, de fapt, relația dintre cei doi în acest moment, dar de-a lungul timpului au trecut prin mai multe momente de tensiune  ajungând chiar în pragul de divorț, însă totul a fost remediat la timp. În vara anului trecut, Bianca și Alex Bodi s-au căsătorit civil. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro