Exclusiv / Ce spune Alex Bodi! A bătut-o sau nu pe Bianca Drăguşanu? Declaraţii despre filmările de la ieşirea din club

+3 click pentru
galerie

Exclusiv / Ce spune Alex Bodi! A bătut-o sau nu pe Bianca Drăguşanu? Declaraţii despre filmările de la ieşirea din club © Instagram

După ce a fost acuzat că a bătut-o pe Bianca Drăguşanu, Alex Bodi a reacţionat, iar noi am aflat, în exclusivitate, ce s-a întâmplat, de fapt, în seara respectivă, la ieşirea din club.

Alex Bodi, adevărul despre presupusa bătaie

După ce s-a spus că ar fi bătut-o pe soţia sa, Alex Bodi a decis să vorbească deschis despre tot ceea ce s-a întâmplat în seara respectivă. Soţul Biancăi Drăguşanu a precizat pentru Spynews că nu se pune problema de bătaie sau de alte lucruri de acest fel. Tot ce s-a spus despre el a fost doar o defăimare şi o informaţie menită să-i facă rău.

De asemenea, Alex Bodi a explicat clar că, de fapt, soţia sa era foarte obosită şi o dureau teribil picioarele şi tocmai de aceea a decis să o ia în braţe. Alex Bodi nu a făcut decât să-şi sprijine soţia şi nicidecum nu este vorba de altceva. În plus, Alex Bodi este foarte deranjat de ceea ce s-a vorbit şi spune că este mai decis ca niciodată să ia măsuri legale în această privinţă.

"Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea. Sunt supus unor acuzaţii care mi se par penibile. Sunt acuzaţii nefondate. Nu există să-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii noştri. Când am ieşit s-a văzut că am ieşit normal", a spus Alex Bodi.

Alex Bodi, despre presupusul divorţ

Deşi a trecut doar o lună jumătate de la căsătoria lor civilă, gurile rele au început să vorbească deja despre divorţ. Astfel, Alex Bodi a pus punctul pe i şi a explicat, de asemenea în exclusivitate pentru Spynews, că relaţia cu Bianca merge foarte bine şi nu pune problema divorţului. În plus, Alex Bodi a recunoscut că relaţia cu Bianca Drăguşanu este ceva mai "nebună", însă până la un eventual divorţ este cale lungă.

"Noi ne-am căsătorit acum o lună, s-au spus atâtea de divorţ. Noi avem poate o iubire mai nebună, dar o avem în felul nostru şi nu trebuie să ne justificăm", a spus Alex Bodi pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro