Alex Bodi, dezvăluire șoc! S-a văzut cu Bianca Drăgușanu după divorț! „Insista să meargă cu mine acasă” / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi, dezvăluire șoc! S-a văzut cu Bianca Drăgușanu după divorț! „Insista să meargă cu mine acasă” © arhiva

Să vezi și să nu crezi! După acuzații grave, vine bomba în cazul divorțului dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Pare-se că, potrivit celor spuse de omul de afaceri, s-au întâlnit într-o parcare, deși legal nu mai erau soț și soție. Bianca Drăgușanu a cerut împăcarea și insista să meargă cu el, acasă, spune Bodi!

Și-au spus adio pe cale legală după un mariaj de șase luni, dar ceva-ceva parcă încă îi mai ține unul lângă celălalt! Alex Bodi a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, că el și blondina s-au întâlnit recent într-o parcare. 

După ce au schimbat câteva vorbe, Bianca Drăgușanu a cerut împăcarea și a insistat să meargă cu Alex Bodi acasă! 

„Întrebați-o pe doamna Bianca ce caută cu mine după parcare, insistă să meargă la mine acasă și să ne împăcăm”, a spus Bodi pentru Antena Stars.

Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o 

Infidelitățile n-au lipsit! Alex Bodi a recunoscut că Bianca Drăgușanu l-a prins cu o altă femeie.

„Arunca o grenadă și spunea niște lucruri, mă și jignea, mă făcea să mă simt prost, în context cu alte persoane. Au fost anumite chestii care s-au declanșat în public. Nu există fum fără foc! De ce în relațiile mele anterioare nu am avut cazuri de violență? Nu am zis că m-a înșelat, nu au prins-o cu anumite lucruri în telefon. Un singur lucru am cerut: liniște și pace. Mi-a zis că m-a prins cu cineva, ok, așa a fost...”, a mai precizat omul de afaceri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro