Alex Bodi, prima reacție după ce Bianca a spus că divorțează sigur: "Sentimentele nu pot să dispară de la o zi la alta"

Alex Bodi, prima reacție după ce Bianca a spus că divorțează sigur: "Sentimentele nu pot să dispartă de la o zi la alta" © Instagram

Încurcate mai sunt căile dragostei, iar Alex Bodi și Bianca Drăgușanu cu siguranță știu cel mai bine acest lucru! Au format unul dintre cele mai sudate și îndrăgite cupluri din showbiz, însă acum au realizat că cel mai bine este unul fără celălalt. Mulți au sperat că încă mai sunt șanse de împăcare, dar pare că hotărârea este definitivă!

Bianca Drăgușanu a declarat în urmă cu puțin timp, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că despărțirea dintre ea și Alex Bodi este ultima de această dată, iar acum cei doi așteaptă data de 3 decembrie pentru a se finaliza divorțul. Acum a venit și timpul lui Alex Bodi să reacționeze în urma celor spuse de vedetă. Afaceristul a vorbit în direct, la Star Matinal de Weekend, despre ultimele discuții dintre ei, dar și despre afirmațiile blondinei, care nu prea i-au fost pe plac. 

"Într-adevăr pe data de 3 decembrie vom divorța, am luat decizia de comun acord. Va fi definitiv, indiferent de alte discuții apar pe tema asta. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Cred că timp de un an de zile, am cam făcut-o pe ea femeie, am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta, nu vreau să intru în alte detalii, doar vreau să specific că omul care a dormit la ea în casă să-i spunem doamnei Bianca că ridichiile stau în pământ. Am dormit la ea în casă pentru că așa am căzut de acord, eu aveam casă în București. Eu i-am tratat fetița ca pe un copil de-al meu, o mamă și o doamnă de afaceri nu postează ce postează ea și nu face ce face pentru a-și arăta maturitatea. 

Normal că în fiecare cupluri există certuri, la noi fiecare ceartă o cataloga ca fiind foarte violente. Am avut discuții mai aprinse, nu pot să zic că doamna a vrut să sară în fața mașinii, poate a vrut să traverseze strada, eu am prins-o și am tras-o de mână. Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e. Îmi scrie multă lume dacă e adevărat că ne despărțim. Nu mi-a luat pașaportul, a fost o declarație pe care am spus-o în glumă.", a spus Alex Bodi, la Star Matinal de Weekend.

O mai iubește pe Bianca?

Întrebat dacă va alege cu sufletul sau cu mintea atunci când va da cu subsemnatul la notar, Alex Bodi mărturisește că nu mai este cale de întoarcere, chiar dacă sentimentele încă sunt puternice, iar el încă nutrește sentimente frumoase pentru blondină. 

"Cu câteva zile în urmă ea și-a asumat niște chestii, au fost niște discuții, gelozii, greșeli pe care le fac, dar reacțiile ei amplifică gravitatea situației. Am decis ca decât să ne certăm mai bine așa. Respect pentru tot ce a fost, ceva deosebit, e mai bine ca fiecare să meargă pe drumul lui în viață. Cred că ar putea decurge totul foarte frumos fără răutăți și fără alte contre, dacă ar știi să se comporte. Nu pot să zic că mi-a dat, neapărat, motive de gelozie, a mai avut conversații, dar nu pot să o acuz pe nedrept. N-am vorbit nici cu mama, nici cu sora ei despre asta. Pe altă parte, avem un cerc de prieteni, eu vorbesc cu asociatul meu de la bărbat la bărbat, am vorbit și cu mama mea. Lumea zice că suntem nebuni că ne certăm și ne împăcăm, nu ține nimeni partea. Ne-am cerut iertarea unul altuia. Noi nu mai vorbim unul cu celălalt, sentimentele nu pot să dispartă de la o zi la alta, tind să cred că la noi nu s-a pus niciodată la îndoială iubirea. Cred că la nivelul la care suntem noi de multe ori am ales cu sufletul și am îndepărat rațiunea, dar având în vedere.", a mai spus Alex Bodi.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro