Alex Bodi, implicat într-un incident grav. Soţul Biancăi Drăguşanu, la un pas să fie ucis. ''A vrut să-mi dea cu sticla în cap''

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi, implicat într-un incident grav. Soţul Biancăi Drăguşanu, la un pas să fie ucis. ''A vrut să-mi dea cu sticla în cap'' © Instagram

Alex Bodi a trecut prin clipe teribile, după ce a fost la un pas să fie ucis de un aşa zis prieten. Cel care a povestit întreaga dramă a fost chiar soţul Biancăi Drăguşanu.

Alex Bodi a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit despre copilărie, despre plecarea în Spania, dar şi despre un episod ceva mai dur, în care a fost la un pas să fie ucis.

La un moment dat, un băiat din anturajul său, care se afla în stare de ebrietate, a vrut să se răzbune şi să-i dea cu o sticlă în cap, totul din cauza unei femei. Salvarea lui Alex Bodi a fost un alt prieten, care se afla în cârje şi care l-a protejat cu una dintre acestea.

Totul s-a încheiat cu bine pentru Alex Bodi, însă episodul i-a rămas în minte şi l-a marcat, chiar dacă au trecut ani buni de când a avut loc.

''Am avut parte de un accident nasol, unul s-a îmbătat şi a vrut să-mi dea cu sticla în faţă, din cauza unei fete. Am scăpat pentru că un băiat, care era cu mine, avea piciorul rupt şi a pus el cârja în faţă, iar eu am avut timp să mă feresc'', a spus Alex Bodi la Antena Stars.

De asemenea, tot în interviul pentru Antena Stars, Alex Bodi, soţul Biancăi Drăguşanu, a povestit despre visurile sale, dar şi despre munca pe care a depus-o pentru a ajunge la nivelul la care este astăzi. 

''Mergeam la un club şi mă uitam, Doamne, cum ar fi să am şi eu o discotecă. Şi după patru ani m-am întors în Spania şi am luat clubul acela'', a spus Alex Bodi, în exclusivitate la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro