FOTO/ Bianca Drăgușanu, fotografie incendiară la ceas de seară. Cum s-a pozat blondina

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Bianca Drăgușanu, fotografie incendiară la ceas de seară. Cum s-a pozat blondina © instagram

Bianca Drăgușanu reușește mereu să atragă toate privirile când vine vorba de aparițiile pe care le are în mediul online. Frumoasa blondă nu se lasă cu una cu două, iar recent și-a postat o fotografie cu gara și-a lăsat fanii fără cuvinte.

Bianca Drăgușanu este o apariție strălucitoare de fiecare dată, iar ori că vrea ori că nu vrea, nu are cum să nu atragă atenția celor din jur, atât la evenimentele unde merge cât și prin fotografiile pe care le publică zilnic pe pagina sa de socializare. 

Diva reușește să atragă mereu atenția, iar faptul că este căsătorită cu Alex Bodi nu schimbă cu nimic atitudinea sexy a focoasei blonde. 

În această seară, Bianca a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie ce a stârnit în doar câteva sute de reacții din partea admiratorilor săi. Aceasta s-a fotografiat în fața unei oglinzi într-o ipostază cât mai sexy, într-un body neagru, dar și cu o atitudine cum numai ea are. 

Nu-i de mirare, dar pentru că merge zilnic la sala de forță și se antrenează din greu, diva are un corp pe care și l-ar dori orice femeie de vârsta sa și nu numai. Cu trupul său tonifiat și fără pic de imperfecțiuni, soția lui Alex Bodi a strâns în doar câteva minute mii de aprecieri la imaginea postată. 

De-a lungul timpul Bianca Drăgușanu a fost mereu considerată ca fiind una dintre cele mai sexy vedete de la noi și nimeni nu poate schimba acest lucru. Chiar dacă a trecut prin momente mai puțin plăcute în viața sa, Bianca Drăgușanu a știut cum să le depășească și să fie mereu puternică. 

Frumoasa blondină a trecut și printr-o naștere în urmă cu doar câțiva ani, dar trupul său a rămas neschimbat și se clasează în continuare în lista celor mai dorite femei din România. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro