Alex Bodi, mesaj emoționant pe internet pentru o persoană importantă din viața sa: ”Să te pot face mereu fericită”

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi, mesaj emoționant pe internet pentru o persoană importantă din viața sa: ”Să te pot face mereu fericită” © instagram

Ieri, pentru Alex Bodi a fost o zi foarte importantă. Una dintre fiicele sale și-a sărbătorit ziua de naștere, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ținut să-i transmită un mesaj emoționant pe internet. 

După tristețe, vine și fericirea... cam așa stă situația în cazul lui Alex Bodi. Dacă în urmă cu mai multe săptămâni, acesta ajunge cu Bianca Drăgușanu în fața notarului și își spuneau adio, aruncând fiecare cuvinte grele, iată că lucrurile s-au schimbat, iar cei doi sunt din nou împreună, ba mai mult au și motive de fericire în plus.

Omul de afaceri are două fiice din relațiile anterioare, iar ieri una dintre aceastea și-a sărbărit ziua de naștere, împlinind vârsta de 3 ani. 

Fostul soț, dar încă iubitul Biancăi Drăgușanu i-a transmis un mesaj emoționant celei mici prin intermediul rețelei de socializare, iar în doar câteva momente postarea de pe Instagram a strâns mii de aprecieri și sute de comentarii cu urări de bine din partea apropiaților. 

”Azi este o zi foarte specială din viața ta, împlinești 3 anișori!! Din toată inima îți doresc multă sănătate, înțelepciune și fie ca bunul Dumnezeu să te păzească în fiecare clipă, iar eu sa te pot face mereu fericită și să-ti aduc zâmbetul pe buze!! LA MULȚI ANI, iubirea și mândria lui tati! TE IUBESC❤️”, a scris Alex Bodi pe pagina sa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro