FOTO / Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou un cuplu? „Noi doi împotriva lumii! Dragostea vieții mele”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou un cuplu? „Noi doi împotriva lumii! Dragostea vieții mele” © Instagram

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează din nou un cuplu? Aceasta a fost întrebarea ce stă pe buzele tuturor, după ce, de curând, omul de afaceri și-a exprimat sentimentele de iubire public față de blondină.

Întreg showbizul autohton a fost zguduit de vestea că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit. Între cei doi părea să nu mai existe nicio cale de împăcare, mai ales că, nu de multă vreme, aceștia au decis să pună capăt relației lor și printr-un divorț, în fața notarului.

Recent, Alex Bodi a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro că își dorește să se împace cu Bianca Drăgușanu și că regretă că lucrurile au degenerat atât de mult între ei. Potrivit spuselor sale, inițiativa a fost luată chiar de el, acesta fiind cel care a sunat-o pe blondină.

După acest episod, Alex Bodi revine acum cu un gest și mai surprinzător. Faimosul afacerist a postat o fotografie cu Bianca Drăgușanu, în care sunt foarte apropiați. Cu acest prilej, omul de afaceri i-a transmis și o declarație de dragoste frumoasei blondine, una cu care și-a emoționat extrem de tare fanii.

„Noi doi împotriva lumii! Dragostea vieții mele”, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei cu el și Bianca Drăgușanu.

În imagine, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt lipiți unul de celălalt, ținându-se în brațe. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro