Alex Bodi, primele declarații despre zvonul divorțului dintre el și Bianca Drăgușanu: "Lumea vorbește mult"

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi, primele declarații despre zvonul divorțului dintre el și Bianca Drăgușanu: "Lumea vorbește mult" © Instagram

La scurt timp după ce au dat de bănuit că ar fi pus punct căsniciei, Bianca și Bodi vin cu o explicație! Cunoscutul afacerist a spus ce se petrece între el și soția lui.

De menționat este faptul că oamenii au observat rapid faptul că Bianca Drăgușanu nu mai poartă inelul de logodnă și, surpriză, cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. Toate aceste lucruri au ridicat multe semne de întrebare. 

Întrebat despre ce se petrece între ei, Alex Bodi a negat faptul că ar fi divorțat. Acesta spune că fiecare are afacerile lui și, mai mult decât atât, au petrecut fiecare timp și cu copiii lui, el cu fetițele sale, ea cu micuța Sofia. 

"Bianca este o femeie foarte matură, dar câteodată e o copiliță, are nevoie de atenție, de afecțiune. (...) Business-urile noastre trebuie menținute. Am fost fiecare cu fetițele noastre. (...) Lumea vorbește mult, dar dacă era să divorțăm s-ar fi aflat rapid", a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Star Matinal. 

Părinții lor nu au știut că se căsătoresc

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri total neașteptate imediat după ce s-a căsătorit cu Alex Bodi. Aceasta a susținut că nu voia să se afle public faptul că se căsătoresc, motiv pentru care apropiații lor nu au știut. 

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim...nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui. Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate... (martori, n.r.). A fost discutată de mai multă vreme (cununia, n.r.). Nu știu...(nuntă, n.r.). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro