Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu au trecut la un alt nivel? Cei doi vor fi naşii unei fetiţe!

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi vor fi naşii unei fetiţe © Foto: Instagram

Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu nu formează oficial un cuplu, însă gesturile pe care musculosul milionar le-a făcut pentru blondină vorbesc despre sentimentele puternice care îl încearcă. Ba chiar acesta a prezentat-o pe blondină şi părinţilor lui, iar totul pare să meargă foarte bine.

Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu nu au putut, însă, să continue tatonările, asta pentru că frumoasa vedetă a plecat în India, unde participă la "Asia Express". Chiar şi aşa, se pare că relaţia lor a trecut la un alt nivel.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Alex Bodi nu mai poate de dorul Biancăi Drăguşanu. Dovada că milionarul musculos este în limbă după blondină!

Din ce înţelegem de pe reţelele sociale, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi urmează să boteze o fetiţă. Milionarul musculos s-a fotografiat alături de un bebeluş, iar mama copilului a ţinut imediat să mulţumească urărilor acestuia, nu înainte de a o numi pe Bianca Drăguşanu năşică.

"#angel#baby#eva#celmaifrumoslucrudinlume#felicitari#părinților", a fost mesajul lui Alex Bodi. "Mulţumim, năşicule!!! O aşteptăm şi pe năşica acasică @biancadragusanu", a fost mesajul mamei viitoare fine a celor doi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro