Alex Bodi și Daria, iubire cu năbădăi! Fanii susțin relația dintre fostul Biancăi Drăgușanu și rusoaică! Ce mesaje au apărut pe contul focoasei șatene

+2 click pentru
galerie

Alex Bodi și Daria, iubire cu năbădăi! Fanii susțin relația dintre fostul Biancăi Drăgușanu și rusoaică! Ce mesaje au apărut pe contul focoasei șatene © Instagram

Bianca Drăgușanu e istorie! Alex Bodi și Daria trăiesc o frumoasă poveste de dragoste? Fanii susțin relația dintre fostul blondinei și rusoiacă, iar asta nu o spunem doar noi, ci mesajele care au apărut pe contul de Instagram al focoasei șatene! Vei rămâne surprins!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, subiect încheiat! S-au împăcat și s-au despărțit de atâtea ori, încât au decis că este mai bine să o ia pe drumuri separate. Ei bine, afaceristul nu pierde deloc timpul, căci, imediat cum a terminat relația cu blondina, Bodi s-a aruncat în brațele focoasei rusoaice, Daria! Da, da, nu glumim deloc, iar mesajele de pe contul de Instagram al Dariei confirmă din plin acest lucru!

La una dintre fotografiile postate pe contul personal, o urmăritoare i-a scris rusoaicei un mesaj care ne-a atras atenția în mod deosebit, mai ales că, ce credeți? Persoana respectivă l-a tăguit chiar și pe Alex Bodi. 

”Arăți minunat! Sper să ai o relație frumoasă cu @bodi606alex. El e un tip atât de drăguț”, a fost mesajul pe care l-a scris urmăritoarea. ”Mulțumesc! Da, chiar este!”, a răspuns imediat Daria. 

Acest lucru confirmă faptul că între cei doi ar decurge o poveste de dragoste cu năbădăi, date fiind episoadele prin care au trecut de-a lungul timpului. Cu toate acestea, până în momentul de față, niciunul dintre ei nu a confirmat în mod oficial acest lucru! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro