Alexandra de la „Insula Iubirii” a ajuns, din nou, la estetician. La ce proceduri a mai apelat fosta iubită a lui Aurel

+7 click pentru
galerie

Alexandra de la „Insula Iubirii” a ajuns, din nou, la estetician. La ce proceduri a mai apelat fosta iubită a lui Aurel © Instagram.com

Alexandra de la „Insula Iubirii”, fosta iubită a lui Aurel a ajuns din nou pe mâinile esteticienilor. De această dată, blondina a apelat la o intervenție micuță, care să-i corecteze un anumit aspect de care nu era mulțumită.

După ce a anunțat în cel mai frumos mod cu putință că așteaptă primul său copil, Alexandra de la „Insula Iubirii” le-a arătat fanilor de pe Instagram că vrea să fie mereu cu o imagine impecabilă și, tocmai de aceea, a mers la estetician pentru a face câteva schimbări. 

Mai exact, Alexandra a mers la estetician pentru a-și face o corecție la buza inferioară, dar a trecut câteva momente și pe la dentist. Acolo, Alexandra a avut grijă să-și facă mai multe proceduri medicale: detartraj, periaj, o igienizare a fațetelor dentare pe care le poartă de 2 ani și polish, după cum chiar ea a povestit, pe contul ei de Instagram. 

Cum s-a transformat Alexandra de la „Insula Iubirii”, într-o divă

După participarea la „Insula Iubirii”, Alexandra, fosta iubită a lui Aurel a trecut prin mai multe transformări. Blondina și-a schimbat culoarea părului, alegând nuanțe mai deschise, și-a pus fațete dentare, silicoane, și-a făcut rinoplastie și, mai mult, a slăbit miraculos. 

În sezonul 5 al celui mai tare reality-show din România, Alexandra a uimit pe toată lumea cu prezența ei sexy. 

Mai mult de atât, fosta iubită a lui Aurel și-a schimbat și stilul vestimentar, alegând ținute mult mai îndrăznețe decât cele pe care le avea înainte. 

Alexandra este însărcinată pentru prima dată și urmează să devină mămică. Aceasta a anunțat sarcina pe Instagram, postând un costumaș și botoșei pentru copil, pe contul ei de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro