Alexandru Darie a fost înmormântat la cimitirul Bellu din Capitală. Cine l-a condus pe ultimul drum

Alexandru Darie a fost înmormântat la cimitirul Bellu din Capitală. Cine l-a condus pe ultimul drum © arhiva

Alexandru Darie, fiul regretatului Iulie Darie, a fost condus în această după-amiază pe ultimul drum. Regizorul a murit la vârsta de 60 de ani, de ciroză.

Alexandru Darie a fost înmormântat astăzi. Fiul regretatului actor, Iulie Darie, s-a stins la vârsta de doar 60 de ani, din cauza unei boli de care suferea de mult timp, ciroza. Bărbatul a fost internat la Spitalul Fundei, pe secţia de Terapie Intensivă.

Mai mulţi actori au fost prezenţi la înmormântare

La slujba de inmormântare au fost prezenţi mai mulţi actori ce au dorit să îi aducă un ultimul omagiu cunoscutului regizor. Slujba religioasă a durat aproape o oră, iar actori precum: Oana Pellea, Marian Râlea, dar şi mulţi alţii, l-au condus pe ultimul drum pe regretatul Alexandru Darie. Fosta soţie a lui Ducu Darie, Maria Miu, a fost prezentă la înmormântare şi pe tot parcursul slujbei nu a putut să-şi stăpânească lacrimile. 

Ducu Darie a fost certat 20 de ani cu tatăl său, Iurie Darie

Deşi Alexandru Darie şi-a petrecut mare parte a copilăriei la teatru, alături de tatăl său relaţia dintre ei nu a fost una deloc bună. Din anul 1987, în perioada în care Iurie Darie a cunoscut-o pe Anca Pandrea şi până în 2007, cei doi nici măcar nu şi-au vorbit. Mai mult, au şi fost în instanţă, pentru moştenirea unei case. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro