Alexandru Papadopol și Adriana Titieni, împreună și pe platourile de filmare. Așa a început și povestea cu Ioana Ginghină!

Alexandru Papadopol și Adriana Titieni, împreună și pe platourile de filmare. Așa a început și povestea cu Ioana Ginghină! © Arhivă

De parcă situația dintre Alexandru Papadopol și Adriana Titieni nu ar fi deja suficient de complicată, mai există un element care ridică multe semne de întrebare. Cei doi actori par să fie împreună și pe platourile de filmare, ceea ce amintește foarte tare de începuturile relației cu Ioana Ginghină.

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină și-au aprins flacăra pasiunii pe platourile de filmare și, se pare, cam același lucru s-a întâmplat și în cazul actorului și al Adrianei Titieni.

Papadopol și Titieni, colegi de serial

Conform unor surse din apropierea celor doi, atât Papi și fosta soție a lui Adrian Titieni vor apărea într-un nou serial, pentru care filmările au început acum două luni.

„Alexandru are rol principal într-un serial pentru HBO. Din distribuția proiectului TV face parte și Adriana Titieni, care interpretează un personaj secundar. Așa că sunt împreună și pe platourile de filmare. Filmările la acest serial au început în urmă cu vreo două luni”, au explicat surse, conform Libertatea.

Așadar, Papadopol și Adriana Titieni sunt unul lângă altul nu doar în timpul liber, ci și pe platourile de filmare.

Prima reacţie a lui Adrian Titieni, după ce Alexandru Papadopol s-a cuplat cu soţia lui

Întrebat ce părere are despre imaginile apărute pe Spynews.ro în care Adriana se sărută pătimaş cu Alexandru Papadopol, Adrian Titieni ne-a declarat în exclusivitate că nu are ce să comenteze pentru că sunt divorţaţi de atâta timp. Totuşi, le-a urat tot binele din lume.

„N-am ce să comentez... suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni. Le doresc tot binele din lume”, a declarat Adrian Titieni pentru Spynews.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro