Ana Maria Mocanu s-a întors în braţele iubitului! Ce se ascunde în spatele despărţirilor şi împăcărilor. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ana Maria Mocanu s-a întors în braţele iubitului! Ce se ascunde în spatele despărţirilor şi împăcărilor. VIDEO © Instagram

După ce i-a înapoiat inelul de logodnă şi a spus că totul s-a terminat între ei, avem dovada că Ana Mocanu s-a întors în braţele iubitului din Spania!

Ana-Maria Mocanu ne-a lăsat cu gura căscată. Bomba sexy s-a împăcat, din nou, cu iubitul ei. Da, da! Aţi auzit bine, fosta asistentă a postat o fotografie pe Instagram alături de el, în care afişează un zâmbet ştrengăresc.

"Iartă-mă să te iert" i-a spus Ana iubitului său. Vedeta, îmbrăcată cu o cămaşă albă, şi cu zâmbetul până la urechi, pare tare fericită alături de iubitul ei. Cu toate că a fost o adevărată telenovelă între ei, cu despărţiri şi împăcări, se pare că tot dragostea a câştigat. 

Şi dintre milioane de suflete, ei tot unul alături de celălalt au ajuns. Însă parcursul lor nu a fost unul tocmai lin. S-au iubit, s-au despărţit, ea s-a întors în România, şi părea că lucrurile între cei doi s-au terminat definitiv.

V-am spus noi...dragoste cu năbădăi, iar la un moment dat, părea că Ana a obosit să mai încerce să ţină flacăra iubirii aprinsă. Cu toate acestea, ea nu a spus un "NU" hotărât unei eventuale împăcări. 

Ana părea din nou hotărâtă să fie o femeie liberă şi nici că regreta decizia pe care a luat-o. Dar socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din... Spania, pentru că direct de acolo a venit iubitul cu un inel cu diamant, pentru a o cere în căsătorie pe Ana Maria. Şi din nou a urmat o împăcare mai ceva ca în filmele de la Hollywood, potrivit Antena Stars. 

Şi cum orice minune nu durează prea mult...Ana s-a răzgândit din nou. Şi uite aşa, şi-a însuşit din nou statutul de femeie singură. Asta dădea impresia Ana Maria Mocanu în urmă cu puţin timp.

Însă revenim la poza cu cei doi porumbei, care par să se iubească exact ca în prima zi! E clar, şi-au dat o nouă şansă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro