Ana Morodan, cu mâna în ghips pe patul de spital: „Aveam un sfert de deget în pungă”

+5 click pentru
galerie

Ana Morodan, cu mâna în ghips pe patul de spital: „Aveam un sfert de deget în pungă” © Instagram

Ana Morodan nu trece printr-o perioadă tocmai plăcută. Celebra bloggeriță a suferit, se pare, un incident destul de serios, care a lăsat-o fără jumătate de deget. Așa a ajuns blonda pe patul de spital, cu mâna și cu degetul în ghips. Dar asta nu a împiedicat-o să fie la fel de cochetă și de eccentrică, ca întotdeauna.

De pe patul de spital, Ana Morodan a transmis un mesaj în stilul ei caracteristic.

„Mi-am pierdut eu puțin din volumul degetului, dar volumul genelor nu a fost niciodată mai amplu și mai satisfăcător. Sunt de neratat când dau constant din ele în timpul vizitei medicului”, a scris Ana Morodan, alături de o poză în care apare dichisită și aranjată, de parcă nimic nu s-a întâmplat. Pentru că, na, doar una e „Contesa Digitală”!

Ce-ai pățit, fă?

Bineînțeles, Ana Morodan a stârnit rapid curiozitatea admiratorilor virtuali, care au sărit să o întrebe cum a ajuns într-o astfel de situație.

Atunci când Alina Ceușan i-a comentat doar cu câteva emoji-uri de râs, Ana Morodan a replicat: „Fă, nu râde, că ieri aveam un sfert de deget în pungă.”

Altcineva a întrebat-o direct: „Ce ai pățit, îngeraș, la deget? Sper că ești bine. Îți trimit o îmbrățișare mare.”

Atunci, „Contesa Digitală” a răspuns că era să rămână fără jumătate de deget și că va reveni cu detalii. Ce putem spune, așteptăm cu nerăbdare să vedem cu a reușit Ana să ajungă și la o astfel de pățanie. Însănătoșire grabnică îi urăm!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro