Ana Morodan, dezvăluiri fără perdea despre familie şi copii: "Mă gândesc să înfiez". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ana Morodan, dezvăluiri fără perdea despre familie şi copii: "Mă gândesc să înfiez". VIDEO © captură video

Ana Morodan este o femeie care spune lucrurilor pe nume. Cu toate acestea, despre dorinţa ei de a-şi întemeia o familie nu s-au auzit multe lucruri de-a lungul timpului. Invitată în platoul emisiunii "Xtra Night Show", vedeta a dezvăluit care-i sunt planurile, din acest punct de vedere. 

Pentru Ana Morodan, responsabilitatea de a fi părinte este extrem de mare şi, spune ea, ar fi "o nebună". Însă, peste câţiva ani, se gândeşte serios să adopte un copil. Poate nu i-ar oferi o viaţă perfectă, dar este convinsă că ar putea să-i ofere un viitor mai bun.

"Consider că responsabilitatea de a fi părinte e o responsabilitate enormă, pe care mulţi oameni nu o înţeleg. Cred că este mult mai responsabil şi mai matur să-ţi asumi că nu poţi fi un părinte aşa cum ar trebui. Cunosc atât de mulţi părinţi care îşi cresc copiii cu tablete, încât nu vreau. Şi bineînţeles, foarte multe implicaţii. Mă gândesc serios că poate în trei, patru ani, să înfiez un copil. Deşi aş fi o nebună, tot i-aş da o viaţă mai bună decât în orfelinat.", a mărturisit Ana Morodan, în platoul emisiunii "Xtra Night Show".

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro