Primele declaraţii ale Anamariei Ferentz, după ce Marcel Toader, fostul ei soţ, a murit. "Condoleanţe familiei"

Primele declaraţii ale Anamariei Ferentz, după ce Marcel Taoder, fostul ei soţ, a murit. "Condoleanţe familiei" © Foto: Instagram

Anamaria Ferentz este una dintre cele şase femei pe care Marcel Toader le-a iubit. Cei doi au fost căsătoriţi timp de trei luni, iar relaţia s-a încheiat destul de urât, cu scandal. Ba chiar, la un moment dat, Anamaria Ferentz l-a şi dat în judecată pe Marcel Toader.

Multă lume s-a întrebat care a fost reacţia acesteia în momentul în care a apărut vestea că Marcel Toader a încetat din viaţă. Chiar dacă vedeta, care trăieşte peste Ocean, a aflat totul din presă şi de la cunoştinţe, un fan s-a gândit să-i dea şi el vestea pe reţelele sociale.

Într-un fel destul de diplomat, Anamaria Ferentz a decis să-i răspundă acestuia la comentariu, spunând că a aflat vestea, transmiţând condoleanţe. 

"Vezi că a murit Marcel Toader şi nu este minciună sau glumă", a scris internautul.  ":( Am auzit... Dumnezeu să-l odihneasca în pace! Condoleanţe familiei :(", a scris Anamaria Ferenz pe Instagram, alături de două emoticoane care simbolizează o faţă tristă, semn că, deşi cei doi au întâmpint probleme în relaţie, în aceste momente nu mai este cazul să se gândească la aspectele negative, omenia fiind cea mai importantă.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro