Anamaria Ferentz, prima apariţie la tv, după ce a fost la un pas de moarte. ''Am văzut alb înaintea ochilor şi am fost în şoc câteva zile''

+3 click pentru
galerie

Anamaria Ferentz, prima apariţie la tv, după ce a fost la un pas de moarte. ''Am văzut alb înaintea ochilor şi am fost în şoc câteva zile'' © Captură

Anamaria Ferentz a apărut pentru prima dată la televizor, după ce a fost la un pas să-şi piardă viaţa în urma unui accident devastator în America.

Frumoasa artistă a venit în ţară de Sărbători, iar astăzi a fost invitată în platoul emisiunii ''Star Matinal de Weekend'' de la Antena Stars, prezentată de Nasrin şi de Andrei Ştefănescu. Simpatica artistă a povestit cum au stat lucrurile în momentul tragic al accidentului, dar a dezvăluit şi multe alte lucruri extrem de interesante despre viaţa sa.

Anamaria Ferentz, accident teribil înainte de Sărbători

Chiar la începutul lunii decembrie, Anamaria Ferentz a fost victima unui accident şocant, în America, chiar în drum spre serviciu. Un bărbat în vârstă de 80 de ani a fost cel care a intrat cu maşina sa în autovehiculul artistei. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine, iar Anamaria Ferentz a putut încheia anul cu zâmbetul pe buze.

''A fost chiar înainte să vin. Mergeam la birou şi un bărbat de 80 de ani a intrat în mine. Noroc că el avea o maşină mică şi a intrat în roata mea din spate. Am auzit o bubuitură, am văzut alb înaintea ochilor, am crezut că a căzut ceva din cer. A sărit un martor şi mi-a spus să stau liniştită. Am fost în şoc două-trei zile'', a spus Anamaria Ferenz la ''Star Matinal de Weekend'' de la Antena Stars, prezentată de Nasrin şi de Andrei Ştefănescu.

Anamaria Ferenz şi-a dat demisia de la job, înainte să vină în vacanţă, în România

O schimbare importantă pentru Anamaria Ferenz în 2020 va fi locul de muncă, asta pentru că artista a decis să-şi dea demisia din cadrul firmei de imobiliare la care a lucrat până acum.

''Compania nu o ducea extraordinar de bine, ne-au spus că mai taie din salarii. Nu am fost de acord şi mi-am dat demisia. Acolo se găseşte mereu, nu-mi fac griji, la ce experienţă am în domeniu. Primii mei bani câştigaţi au fost 50 de dolari, am stat în publicul unei emisiuni. Am zis că îi înrămez. Apoi am făcut imobiliare. Câştigi destul de mulţi bani. Prima dată am fost pe închirieri, am muncit mult, iar în weekend cântam. Nu mi s-a părut greu'', a spus artista la ''Star Matinal de Weekend'' de la Antena Stars, prezentată de Nasrin şi de Andrei Ştefănescu.

Anamaria Ferentz, despre o nouă relaţia

În prezent, frumoasa artistă este singură, însă spune că, momentan, îi este bine aşa şi că a renunţat să mai spere la Făt Frumos. În ceea ce priveşte posibilitatea de a deveni mamă, simpatica artistă nu crede că acest lucru ar putea să se întâmple acum, însă, dacă va fi să fie, cu sigurană va fi o mamă foarte bună. În prezent, Anamaria Ferentz spune că i-ar plăcea foarte mult să-i ajute pe copiii nevoiaşi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro