Anamaria Prodan întinerește pe zi ce trece. Noul look al impresarei face senzație

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan întinerește pe zi ce trece. Noul look al impresarei face senzație © arhiva

Orice schimbare este binevenită în viața oricărei femei, însă Anamaria Prodan nu este orice femeie. Ea este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, iar atunci când decide să-și facă o schimbare, fanii sunt primii care află noutatea. Așa s-a întâmplat și acum. Impresarea a decis să-și schimbe look-ul. 

Cine spunea că odată cu trecerea anilor apar ridurile, iar oamenii încep să îmbătrânească? Nici vorbă, iar Anamaria Prodan este unul dintre cele mai bune exemple când vorbim despre acest lucru. La 46 de ani, vedeta se bucură de o viață în lumina reflectoarelor, dar și de un corp sexy cu care dă gata orice bărbat. Impresara fotbaliștilor a adopatat de-a lungul timpului mai multe look-uri, însă adeptă a schimbărilor a decis că este nevoie de încă o transformare, iar de data aceasta una cât se poate de radicală.

Vedeta a postat pe pagina sa de instagram un filmuleț, dar și câteva fotografii în care apare într-o altă ipostază față de cea cu care ne-am obișnuit până acum. Dacă nu am știi că suntem pe pagina sa, cu siguranță ne-am fi întrebat cine e domnișoara de pe scaunul hairstyilistului? Ei bine, e chiar ea, Anamaria Prodan. 

Diva și-a lăsat părul drept, însă i-a adăugat acestuia câteva caracteristici observate foarte bine. Și-a vopsit podoaba capilară într-un blond-gri, dar și-a lăsat și breton, cu care va ieși în evidență oriunde își va face apariția. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro